Weet je ook niet precies hoe de zintuigen werken bij je hoogsensitieve kind?

Je hebt al wel wat gelezen over hoogsensitiviteit, maar heel erg duidelijk krijg je het niet uitgelegd… Je weet dat er iets met de zintuigen van je kind anders werken, maar hoe dat nu precies zit is je niet duidelijk. Je weet wel dat je kind soms meer uit de bocht vliegt, maar wat dat nu aan ligt?

Wat als ik je vertel dat de zintuigen de sleutel zijn tot het beter ondersteunen van je hoogsensitieve kind. Wanneer je weet waar je kind op reageert kun je anders gaan ondersteunen. 

 

Ontdek in 5 dagen hoe dit ook voor jou en je gezin kan helpen!

Schrijf je gratis in en ga meteen van start:

Hoe werkt het?

Super simpel:

  1. Je schrijft je gratis in via het formulier.
  2. Je ontvangt meteen de bevestigingsmail. Jouw 5-daagse training start morgenvroeg om 6 uur met de eerste mail.
  3. In elke mail leer je meer over een specifiek zintuig.
  4. En elke mail heeft op het einde ook een opdracht voor jou. Post de opdracht in de besloten fb- groep (hoeft niet mag wel. Je leert wel meer wanneer je het deelt namelijk).
  5. In de besloten Facebook groep vind je herkenning van andere deelnemers. Ik kom er ook soms om vragen te beantwoorden of feedback te geven.

Voor wie is DIT?

Deze 5 daagse is er voor iedereen die meer wil leren over welke zintuigen er zijn. Wat er zo verschillend tussen laagsensitieve gemiddeld sensitieve en hoogsensitieve mensen.

Het is vooral voor ouders van hoogsensitieve kinderen, leerkrachten  en coaches. Deze 5-daagse training helpt jou vooruit. De enige vereiste: je moet er voor willen gaan! Deze 5 daagse draait om herkenning en om doen.

De 5-daagse bevat:

7 dagen

7 e-mails

5 opdrachten

Zodat jij meer je leven in kunt richten op dat wat er nodig is, je beter weet wát je nodig hebt.

Welke signalen er zijn. Én wat je zelf kunt doen.

Hey, ik ben Floor van Lier en ik ben er van overtuigd dat mijn 5 daagse training “De zintuigen, hoe werkt het bij hoogsensitieve kinderen?”  je enorm gaat helpen. Als je weet hoe het voor jou en je gezin werkt. Je signalen herkent en daar actief iets aan kunt doen. Dat helpt enorm. Helaas is er nog heel erg veel onbegrip waardoor hoogsensitiviteit of hoog gevoeligheid afgedaan wordt als zweverig of aanstellerig gedrag.

Niks is minder waar. Hoe komt het dat wanneer ik het uitleg niemand het meer in twijfel trekt? Het helemaal niet zweverig blijkt te zijn..!

Na 6 jaar werken met hoogsensitieve kinderen en hun ouders, veel wetenschappers over het onderwerp te hebben gesproken, heb ik ontdekt dat het heel simpel is en tegelijk heel complex en dat daar vaak het probleem zit. Dat het heel erg kan verschillen welke signalen er zijn en dat er in de basis ook mega veel overeenkomsten zijn. En juist met die overeenkomsten gaan we aan het werk. Want begrip en herkenning zorgt voor rust. Die garantie geef ik je.

Ik wil het je niet zomaar uitleggen, maar het je wel laten beleven wat die 5 zintuigen zijn. Want er zijn, om het echt te begrijpen 5 zintuigen met allemaal hun eigen signalen.