Meteen meer begrip en herkenning over hoogsensitiviteit!

Weet je ook niet precies hoe je uitlegt wat hoogsensitiviteit is?

Je hebt al wel wat gelezen over hoogsensitiviteit maar heel erg duidelijk krijg je het niet uitgelegd… Je krijgt niet het begrip waar je op hoopt. Je probeert je ouders uit te leggen wat maakt dat je andere keuzes maakt maar krijgt niet uitgelegd wat die “extreme gevoeligheid” nu precies is. Je begint je af te vragen of mensen je wel begrijpen en hoe het we duidelijk overgebracht krijgt?

Wat als ik je vertel dat je het eerst zelf helemaal goed moet begrijpen voordat je het aan anderen kunt uitleggen. Dat je eerst zelf moet weten en herkennen wat er bij jezelf en bij je kinderen anders werkt. Pas dan kun je het beter uit gaan leggen. En als je het beter uit kunt leggen krijg je meer begrip.

Ontdek in 3 dagen hoe dit ook voor jouw kan helpen!

Schrijf je gratis in en ga meteen van start:

Hey, ik ben Floor van Lier en ik ben ervan overtuigd dat mijn driedelige serie “Wat is hoogsensitiviteit?” je enorm gaat helpen. Als je weet hoe het echt voor jou en je gezin werkt. Je signalen herkent en daar actief iets aan kunt doen. Helaas is er nog heel erg veel onbegrip waardoor hoogsensitiviteit of hoog gevoeligheid afgedaan wordt als zweverig of aanstellerig gedrag.

Niks is minder waar. Hoe komt het dat wanneer ik het uitleg niemand het meer in twijfel trekt? Het helemaal niet zweverig blijkt te zijn..! Na 9 jaar werken met hoogsensitieve kinderen en hun ouders, veel wetenschappers over het onderwerp te hebben gesproken, heb ik ontdekt dat het heel simpel is en tegelijk heel complex en dat daar vaak het probleem zit. Dat het heel erg kan verschillen en dat er in de basis ook mega veel overeenkomsten zijn.

Ik wil het je niet zomaar uitleggen, maar het je wel laten beleven wat die 3 stappen zijn. Want er zijn, om het echt te begrijpen, drie verschillende onderdelen.

 

Hoe werkt het?

Super simpel:

  • Je schrijft je gratis in via het formulier.
  • Je ontvangt meteen de bevestigingsmail. Jouw 3-delige serie start morgenvroeg met de eerste van de 5 mails.
  • In elke mail leer je meer over wat hoogsensitiviteit is.
  • En elke mail heeft op het einde ook een opdracht voor jou. 
  • Ook heel geschikt voor vaders 😉

Voor wie is dit?

Deze 3  dagen is er voor iedereen die meer wil leren over wat hoogsensitiviteit nu eigenlijk echt is.

Het is voor ouders van hoogsensitieve kinderen of leerkrachten. Of je nu al veel gelezen hebt of nog twijfelt of jijzelf of je kind überhaupt wel hoogsensitief is. Er misschien nog nooit van gehoord hebt, maar er wel iets over wil leren: deze 3-delige serie helpt jou vooruit.

De enige vereiste: je moet er voor willen gaan. Dit programma draait om doen.Dus, ben jij een doener? Schrijf je dan in!

De 3-delige serie is…

3 dagen 

4 e-mails

4 opdrachten

 

 

 

Zodat jij meer je leven in kunt richten op dat wat er nodig is, je beter weet wát je nodig hebt…

Welke signalen er zijn. Én wat je zelf kunt doen.