HET VIP TRAJECT 

 

EEN HALF JAAR INTENSIEF MET JEZELF AAN DE SLAG. 1 OP 1 MET FLOOR EEN HELE DAG PER MAAND. 

VAN CHAOS NAAR RUST EN ORDE.
ALLEEN GA JE SNELLER SAMEN KOM JE VERDER

EEN EXCLUSIEF TRAJECT VOOR HSP’ERS DIE NU ECHT GEBRUIK WILLEN GAAN MAKEN VAN HUN TALENT.

Exclusief 2 plekken beschikbaar per half jaar: 6 mnd | € 3500,- excl. Btw (betalen in termijnen is ook mogelijk)

  •  Inclusief 1 dag per maand coaching op lokatie in Uden. 
  • Private app voor adhoc vragen
  • Unlimited Toegang tot de online academie. Vol inspiratie en oefeningen.
  • Indien nodig maken we visualistaies op maat voor jou. Die krijg je per mail of via de app.
  • fysieke ondersteuning met natuurgeneeskundig consult

Ieder half jaar heb ik ruimte voor 2 Vip trajecten om intensief te begeleiden. Dit traject is geschikt voor mensen die echt door willen pakken. Echt helemaal klaar zijn voor de volgende stap naar blijvende verandering. Het is intensief. Je komt echt van de bank en gaat het doen.

 

ARE YOU THE ADULT YOU WANT YOUR CHILD TO BECOME?

Esther van Doorn “Doordat je gaat bewegen gaat je omgeving ook bewegen. Life changing met veel magical momentens en inzichten. Doordat je niet meer uitlegt en gaat doen veranderd er zo ontzettend veel in no time. Maar ook inzichten die ik echt jaren eerder had willen hebben. Waarom verteld niemand je dit? Floor doet dat wel. Dat is soms wel echt confronterend maar ik had het voor geen goud willen missen. Ik maak echt andere keuzes en ik ervaar echt iedere dag zoveel meer rust maar ook voel ik me gelukkiger, doordat ik minder hard ben voor mezelf en beter in kan schatten wat ik nodig heb. Ik ben ook mega trots op mijn kinderen die het zo ontzettend goed doen nu ik ze meer loslaat. Ik zie nu echt dat ik zoveel invloed heb op het gedrag van mijn kinderen. Zonder hulp had ik dit nooit gekunt.”

HET RESULTAAT

NA HET VIP TRAJECT

Je weet wat jij wil en kan dat omzetten naar concrete acties, en maakt daarop je eigen keuzes. 

Je zit met je partner op een lijn over de opvoeding van je kinderen. Met begrip naar elkaar. 

Je hebt weer energie en kunt rustig reageren. Ziet de dingen zoals ze zijn. In plaats van te dramatiseren. 

Je leert kleine stappen te zetten en daarmee verander je echt je gedrag. Van schuldig voelen na een boze uithaal naar begrip en lief zijn voor jezelf.

Je weet wat goed voor je is en wat vooral ook niet. Kiest voor dat wat helpt. Voor jou en je gezin.

Je weet op welke manier je met je partner  kunt communiceren zodat jullie ‘n team vormen en op een lijn zitten. Samen jullie gezin dragen. 

Je accepteert dat je omgeving je misschien niet begrijpt. Je kunt wel uitleggen hoe het voor jou werkt.

Je herkent je emoties en kunt ze benoemen. Je maakt het goed na een ruzie. Laat zien hoe jij je echt voelt. 

Je bent blij met wie je bent en wat je doet en kan.Daarmee geef jij het voorbeeld aan je kinderen iedere dag weer. 

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR

Ik heb gewonnen, omdat ik er echt ben voor mijn klanten. 2x HSP professional van het jaar. Daar ben ik trots op. Je echt de verandering laat maken waar je al zo lang naar op zoek bent.

Van afhankelijk over wat andere mensen van je vinden en denken naar vertrouwen in jezelf. Weten wie je bent. Wat je kunt. Verantwoordelijkheid  nemen voor jezelf. En daarmee het voorbeeld bent voor je kinderen. Daarom jij, die het allemaal toch maar aan het redden is. Je bent ontzettend welkom.

Gewoon zoals je er nu voor staat. Niets meer. Niets minder. Niet nog een keer zelf proberen. Ik wil heel graag met jou zijn. Er is plek voor een groep van 8 vrouwen, waarin je volop herkenning hebt. Een warm bad. Het niet meer alleen doen. Maar samen.

WAT GAAN WE DOEN?

 

Intens, mooi ,confronterend, een lach en een traan, life changing. Dat is wel een beetje de samenvatting van de mensen die je voor gingen.

We gaan een half jaar aan slag, omdat de ervaring leert dat dit de tijd is die we over het algemeen nodig hebben om een blijvende verandering door te zetten.  We bepalen vooraf je doel. Waar wil je heen en sturen onderweg bij mocht het nodig zijn.

Binnen het traject hebben we het samen over jouw talent. Waar jij wil zijn over een half jaar. Waar je van droomt en dan echt. Zonder belemmeringen. Kijken we naar rollen en patronen, overtuigingen en valkuilen. Wat wil je nu eigenlijk echt?

Waar word je super blij van en wat geeft energie? Hoe kan het dat sommige mensen je energie kosten en anderen niet. Ook daar gaan we uiteraard mee aan de slag. Maar het belangrijkste is wel dat je het gaat doen. Actief aan de slag. Door inzichten en kleine stappen zodat je het volhoudt en gaat doen.

Start datum bepalen we samen net als de belafspraken en live contact momenten. Daarin kijken we samen wat past.

WE MAKEN EERST EEN INTAKE AFSPRAAKOM TE ZIEN OF DIT ECT IS WAT JE GAAT HEPEN, ZO NIET BEN IK DAAR EERLIJK IN. DTA MAG JE VAN ME VERWACHTEN. 

6 live dagen, op lokatie in uden

6x een hele dag, of zolang als nodig is aan de slag. Waarin we samen aan de slag gaan. Met jouw verhaal. Afstemmen op jou, wat wil jij? wat heb je nodig, hoe kun je echt je eigen keuzes maken onafhankelijk van anderen. Weer energie genoeg en de focus  de juiste plaats namelijk daar wat voor jou echt belangrijk is. Je eigen keuzes maken en daarop vertrouwen. 

adhoc ondersteuning

Voor urgente vragen is er de app, en de optie om te bellen als het nodig is, daarin mag je zelf leren om de hulp in te vliegen die nodig is, daar ben ik voor, laagdrempelig hulp vragen via de app. Dat is alleen voor mensen in dit traject, verder sta ik dat nergens toe. 

op maat gemaakte ondersteuning 

op maat gemaakte ondersteuning in de vorm van dat wat jij nodig hebt, tekeningen met uitleg, visualisatie en of andere oefeningen. Uiteraard is er ook ruimte voor ondersteuning op het fysieke vlak door mijn natuurgeneeskundige achtergrond. Daarnaast heb ik mijn reiki 1&2 wat ingezet kan worden indien nodig. 

1 op 1 inzoomen

Daarnaast mag je kiezen welke online ondersteuning je zelf graag zou willen, de academie site, de masterclass of de 90 daagse, jij kiest en mag gebruik maken van de kennis die beschikbaar is. 

Ik ervaar echt zoveel meer rust. Dat ik mijn kinderen begrijp, weet wat helpt, wat ik in kan zetten en wat ik ook zelf nodig heb. Dat is zo fijn. Ook mijn partner ziet dat ik dingen los kan laten. Hij is soms helemaal verbaasd en blij verrast.

VERA BARTELS

INVESTERING

IN JEZELF EN JE GEZIN

nDit traject gaat over jou. En daar ga ik je bij helpen. de live dage plannen we in overleg, wanneer het jou uitkomt en bij mij ook past uiteraard. Ik plan de hele dag voor je vrij en we kijken wat er nodig is, soms is dat echt eenheli dag en sos is dat om 14.00 uur klaar. Daarin kijken we samen wat nodig is. 

HSP VIP TRAJECT

individueel live op lokatie in Uden

€ 3797,-

TELEFONISCH INTAKE GESPREK

daarna plannen we de afspraken samen verder in. Dit is een op maat gemaakt traject, geen standaard training, ik volg jou. Jouw doelen, en daarin ondersteun en stuur ik op dat wat er voor jou nodig is. 

DATA EN PRAKTISCHE INFO:

de data bepalen we samen. Lokatie is in Uden en de tijden zijn variabel afhankelijk wat voor jou past. Meestal starten we tussen 9 en half 10 en gaan we door tot we klaar zijn 😉

DON’T TAKE MY WORD FOR IT

Je mag altijd contact opnemen met andere deelnemers die je voorgingen in dit traject om hun ervaringen  te horen. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IK NOG WIL WETEN…

Kan ik een deel fiscaal terug vragen?
Ja, dat kan in sommige gevallen. Ik heb al meer moeders gecoacht die het geboekt hebben op hun bedrijf of via het bedrijf waar ze voor werken. Soms is er binnen bedrijven budget voor een coach. Dat is per situatie verschillend.
ik kan niet altijd?

We plannen samen de data en als er iets n geschoven moet worden doen we dat, er kan altijd iets tussenkomen thats life. Ik reken sessies niet door al see niet komt omdat ik de vrijheid wil behouden te kunnen schuiven als dat nodig is. We maken een planning en als dat door omstandigheden net door kan gaan verzetten we. 

ik vind het een hele investering
Dat is het ook. Dat realiseer ik me heel goed. Daarom mag je ook in termijnen betalen. En ik geef je de garantie dat je na het traject echt een super stevige fundering hebt gelegd om je gezin op te bouwen. En ik snap dat je nog vragen hebt. Daarom is er ook altijd eerst een belafspraak.
Kan ik in termijnen betalen?

Ik ben van mening dat er altijd een oplossing is, omdat ik zeker weet dat het je gaat helpen geef ik een niet goed geld terug garantie en daarnaast zoeken we ook hier een passende oplossing bij je situatie, op maat gemaakt. . 

Hoe kan ik betalen?

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen of dit is wat je echt gaat helpen, zo net ben ik daar ook eerlijk in en zo ja dan kijken we naar wat voor jou haalbaar en fijn is. Betaling is in overleg. Je betaald de eerste termijn (of het hele bedrag) altijd vooraf aan de sessie.