Trainer- en Coach School HSP Proof

Exclusieve opleiding van 12 maanden voor coaches met een praktijk die willen groeien om meer mensen te kunnen ondersteunen.

We ontmoeten elkaar 12 keer op deze prachtige plek in de bossen van Uden.

JE PRAKTIJK ALS HOOGSENSITIVITEITS-COACH EN TRAINER

ECHT OP DE KAART

 

HOI TRAINER OF COACH IN DE DOP,

> Zou je graag een eigen praktijk willen maar durf je nog niet?

> Heb je het gevoel dat je nog onzichtbaar bent voor een groot deel van je klanten? 

> Heb je het idee dat je véél meer mensen zou kunnen helpen dan je tot nu toe doet?

Ga dan naar het volgende niveau. Stap door als trainer, als coach en als ondernemer. Groei gestaag en vorm het bedrijf en je praktijk zoals jij die voor ogen hebt. De praktijk waar iedereen in je omgeving meteen aan denkt als het gaat over hoogsensitiviteit, jong of oud.

> Wat daarvoor nodig is? Dat jij je talent maximaal benut.

> Dat je weet en kunt verwoorden wat je de wereld te brengen hebt, dat jij je toegevoegde waarde op waarde kunt schatten en het echt gaat doen.

KRIJG VEEL MEER MENSEN DIE JE OM HULP KOMEN VRAGEN

Trainen en coachen is: lachen, huilen, herkenning, inzichten geven die onbetaalbaar zijn. Het is een magisch proces waar jij als trainer of coach onderdeel van uitmaakt. Het hele pakket. Mentaal, fysiek en spiritueel.

Trainen en coachen is het leukste vak wat er is. Echt. Ik kan het weten, want ik doe het al 20 jaar. En ik durf wel te zeggen dat ik er goed in ben. En er bergen energie van krijg. Als mensen moe en volgeleerd naar huis gaan dan stuiter ik nog even door.

Hoe ik dat doe?

Dat leer je ook in de opleiding, want het is het talent van HSP’ers om aan te voelen, te zien en te horen wat nodig is, maar als dat ten koste gaat van jezelf voegt het niet zo heel veel toe.

Hoe zorg je dat je helder verwoord wat hoogsensitiviteit is, welke impact het heeft en vooral ook wat helpt.

Ik geloof niet dat ik je goed kan uitleggen wat het precies allemaal doet. Wel dat alle lagen van werken voorbij komen, mentaal, fysiek, spiritueel, energetisch. Dat maakt dat je vol energie nog even doorstuitert na een training. En ja, jij moet het gaan doen.

Als jij je talent kent en gaat benutten dan komen de mensen vanzelf naar je toe, dat is gewoon zo. Ik heb het in de eerste ronde van de opleiding gezien. Door te kiezen, echt te gaan staan voor wat je waard bent.

HAAL EEN STROOM VAN HOOGSENSITIEVE MENSEN BINNEN

Hoogsensitiviteit is een soort van hip aan het worden maar er is ook heel veel onduidelijkheid. Op scholen wordt er vaak nog aangedrongen op onderzoek om een diagnose te kunnen stellen. Wat vaak helemaal niet aan de orde is, want zoals je waarschijnlijk ook wel weet is hoogsensitviteit geen ziekte maar een karaktereigenschap.

Echt gaan professionaliseren helpt je daarbij. Meer vertrouwen in jezelf krijgen. Daarom gaan we ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt binnen de kaders die je zelf stelt. Je speelt volgens je eigen spelregels:

 • Trajecten bouwen ipv losse uren werken
 • Aanmeldingen voor je coachingssessies of trainingen
 • Inspireren van mensen door je eigenheid
 • Aanvragen van workshops of informatie sessies
 • Enzovoorts

WERK ONDER JE EIGEN VOORWAARDEN

De meeste coaches zijn coach geworden omdat ze zelf een probleem hadden. Dat is toch zo?! Dat geeft ook niks, want de ervaring heeft je gebracht tot waar je nu bent. En misschien heb je al iets aan opleiding gedaan, maar loopt het nog niet zo lekker als je zou willen.  De meeste trainers en coaches doen een goed aanbod aan hun klanten. Maar jij gaat een traject maken waarbij het zo ontzettend duidelijk is wat je voor je hoogsensitieve klant kunt betekenen. Iets dat zó aantrekkelijk is, dat klanten er niet meer over hoeven na te denken.

WAAROM DEZE GROEP INVITATION ONLY IS

De afgelopen 10 jaar heb ik veel online trainingen gegeven. Aan 18.974 deelnemers in gratis online coachingssessies, tijdens de week van het hoogsensitieve kind en aan 597 deelnemers die met één van mijn betaalde trajecten hebben meegedaan.

Waarom ik in trajecten werk en waarom dat zoveel slimmer is om te doen leg ik je nog uit.

Ik heb veel verschillende trajecten en teveel werk. Zo simpel is het. Ik heb teveel werk en ik kan naar te weinig mensen doorverwijzen.

Dat klinkt misschien arrogant, maar zo bedoel ik het niet. Ik heb helaas teveel mensen in mijn praktijk gehad die ik op moest lappen na een paar sessies bij een coach die vooral zichzelf aan het helpen was. En dat is niet zo best voor hoogsensitieve mensen.

Kortom: mijn bedrijf loopt super goed, maar ik heb hulp nodig. Er komt steeds meer bekendheid over hoogsensitiviteit en daarom stijgt de vraag naar hulp ook enorm. Om al die mensen en kinderen echt te kunnen helpen moet je anders gaan werken. Slimmer en volgens systemen en bewezen manieren die werken voor HSP’ers.

Daarom heb ik besloten om een groepje enthousiastelingen bij elkaar te brengen. Mensen die een klik met elkaar hebben. Gek zijn van hun vak, leven om anderen verder te helpen, lachen met elkaar en willen leren. Die genieten van het trainer en coach zijn. Die dóór willen. Dat type. 🙂 Daar heb ik wat mee.

Je moet je eigen shit behoorlijk hebben opgeruimd, want ik ga niet met je therapieën. Ik wil graag doorpakken en daarom moet je op een bepaald gezondheidsniveau zitten om mee te kunnen doen. 

Ik maak het je niet makkelijk, je moet 12 keer naar een landgoed komen, je moet er tijd voor vrijmaken, er is een flinke investering voor nodig. En de Trainer- en Coach School is niet voor iedereen. Je kunt niet klikken op een knop Aanmelden en een bedrag overmaken:

 • Aanmelden is alléén mogelijk voor mensen die echt gedreven zijn en willen werken met HSP’ers.
 • Die hoewel ze OK draaien nog maar weinig nieuwe aanvragen hebben, of wel genoeg doen maar daar ontevreden over zijn, of nog moeten starten
 • Waardoor ze enorm hard gaan als ze hun professionaliteit in één keer goed aanpakken
 • Van tevoren maken we eerst een bel/zoom afspraak zodat we je ontwikkeling tot coach of trainer bespreken en je advies kunnen geven
 • Er is plaats voor maximaal 6 coaches in de groep, zodat ik genoeg tijd voor je heb

Je hebt dus eerst een telefonische intake en vervolgens een skypegesprek met Marco uit mijn team. Hij gaat dan samen met jou kijken of je inderdaad ready bent voor de volgende stap. En of je een match bent met de andere deelnemers uit de opleiding. Alleen dan nodigen we je uit om mee te doen. Of je meedoet is natuurlijk aan jou.

Vul hier het inventarisatieformulier in.

Wil je op een heerlijke plek in alle rust aan je trainer en coach skills werken? Op alle lagen en niet alleen het vergaren van kennis? Werken, aan, in plaats van in, je bedrijf? Een enorme sprong maken als trainer of als coach? Vul dan nu het inventarisatieformulier in. Dan bespreken we hoe het nu gaat met je praktijk als je die al hebt, of als je ervan droomt een eigen praktijk te hebben, en kijken we of jij op dit moment aan kunt sluiten bij deze toffe groep trainers en coaches.

Data

De Trainer- en Coach School HSP Proof start op 28 -29 oktober 2019 met een tweedaagse.

> 18-19 november

> 9 december
> 27-28 januari 2020
> 2-3 maart
> 6 april
> 18 mei
> 7 september
> Theorie Examen: 12 oktober 10.00 uur 2020

WAT JE LEERT IN DE TRAINER- EN COACH SCHOOL HSP PROOF

Je leert over jezelf, als coach en als trainer:

 • Helder inzicht in wat energie geeft en in wat het juist kost
 • Kiezen wie je gaat helpen en met wie je gaat werken
 • Je leert dat je niet iedereen kan helpen (redden)
 • Systemen en manieren in te zetten die bewezen effectief zijn voor hoogsensiteve mensen en kinderen
 • Hoogsensitiviteit op alle lagen toepassen en inzetten
 • Zowel mentaal, fysiek als spiritueel aan de slag, omdat alles erbij hoort en je dat in kunt zetten voor je jezelf en je deelnemers.
 • Je leert dat trainen echt super leuk is en dat je vooral heel veel lol kunt hebben en zo meters kunt maken met je deelnemers
 • Dat voor een groep staan zacht werken is ipv hard
 • Wanneer je moet sturen, ondersteunen of dienen
 • Dat jij een TOP coach – trainer bent wanneer je gebruik maakt van je eigen unieke talent
 • Dat je met HSP’ers veel sneller kunt schakelen en dat het super leuk is
 • Dat jouw rugzak die je al gevuld hebt je helpt stevig voor een deelnemer of groep te staan
 • Je energie te managen en keuzes te maken
 • Waarom klanten bij jou leren wat ze te leren hebben, dat duidelijk te maken wat je voor hen kunt betekenen

Je leert over je bedrijf:

 • Wat je doelgroep is en waarom je juist die groep zo leuk vind
 • Kiezen en gaan doen
 • In actie te komen: van de bank en groepen vullen
 • Dat het OK is om te spelen en uit te proberen
 • Dat 80% echt genoeg is om te gaan
 • Dat fouten maken je helpt
 • Dat de weg ernaar toe zeker zo belangrijk is als je doel op zich
 • Als je geld MOET verdienen en het voor het geld doet het nooit zal werken, dat voelt je doelgroep haarfijn aan
 • Kleine stappen te zetten om zo echt te gaan vliegen
 • Hoe je een onweerstaanbaar aanbod doet waar klanten direct ja tegen zeggen

Je leert over je doelgroep:

 • Hoe gezond mensen zijn en dus of ze coach- of trainbaar zijn, of beter in therapie kunnen gaan
 • Hoe jij je klant op de juiste manier voor jou en voor hen kan ondersteunen
 • Je krijgt tools en modellen en systemen om je rugzak te vullen, veel meer en op een andere manier dan je tot en toe geleerd hebt
 • Dat lachen gezond is en je deelnemers niet zo serieus moeten zijn

Daarnaast krijg je in de groep besties forever want je loopt een jaar met elkaar mee en je deelt lief en leed. Dat hoeft niet, maar het gebeurt wel. 😉 Je gaat elkaar coachen, oefenen met elkaar zodat je vertrouwen opbouwt en het echt gaat doen. Lol hebben met elkaar en groeien zodat je moet gaan kiezen welke klanten je nog wel en niet meer wil helpen. Omdat wanneer je echt kiest, je praktijk als een malle gaat lopen.

Ik deel de inzichten die ik in mijn 20 jaar ervaring heb opgedaan. Mijn coach traint mee. Je leert dus hetzelfde als ik. En ik kan je vertellen: er zijn maar weinig mensen die zoveel weten en kunnen als hij.

Heb je zin om in één keer klaar te zijn als trainer en coach? De basis zo stevig leggen dat je praktijk staat als een huis?  Om samen te komen met mij en een exclusief groepje trainers en coaches op jouw eigen niveau? Beantwoord dan nu drie korte vragen over jezelf, dan nemen we aan de hand daarvan contact met je op.

Floor zet aan tot actie en dat hebben HSP’ers nodig. Ze geeft theorie en zet dit om naar de praktijk. Met kleine stapjes vooruit om uiteindelijk een marathon gelopen te hebben!

NA AFLOOP HEB JE DEZE SKILLS ALS TRAINER EN COACH

Heb je zin om in één keer klaar te zijn met je ontwikkeling als trainer/coach voor het komende jaar? Beantwoord dan nu deze drie korte vragen over jezelf, dan nemen we aan de hand daarvan contact met je op.

WAT KRIJG JE ALS JE MEEDOET?

 • Online ouderacademie met een schat aan informatie, inspiratie en praktische handvaten
 • Eigen online academie van de Trainer- en Coach School
 • 12x live aan de slag met Floor en Marco en de groep op een landgoed in Uden, inclusief heerlijke vega lunches
 • Eigen werkmap speciaal ontwikkeld voor de trainer en coach school  met modellen en systemen die je nergens anders leert.
 • 2x coaching door Marco Nieuwenhuijze, de expert op het gebied van hoogsensitiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Leer niet alleen hoe je bedrijf werkt, maar vooral ook wat jezelf nodig hebt
 • Besloten community van deelnemers, zodat er altijd iemand beschikbaar is om je feedback te geven

Heb je zin om echt meters te gaan maken en aan de slag te gaan? Dan gaan we graag met je in gesprek. Beantwoord als eerste stap een paar vragen over jezelf.

Je krijgt een HBO certificaat van me, omdat ik sta voor kwaliteit en ook graag wil dat je beloond wordt voor je harde werk. De opleiding is geaccrediteerd door het CRKBO en na je examen krijg je daarom ook een HBO-waardig certificaat.

Floor is oprecht, doortastend, eerlijk, straight to the point, lief, zorgzaam, streng waar nodig, alle ingrediënten die een echte coach in zich moet hebben!

INVESTERING

Meedoen aan de Trainer- en Coachschool HSP Proof kost € 4750,- Dit bedrag dekt alle reguliere kosten: trainingsbijeenkomsten, intensieve feedback van de trainer, zaalhuur en lunch. De investering kan in één keer gedaan worden, of in 6 of 12 termijnen.