SUPER MOM TRAJECT

EEN HALF JAAR INTENSIEF AAN DE SLAG MET JEZELF.
EN FLOOR LOOPT MET JE MEE.

Start weer in 2020

Super mom! Het lijkt wel een compliment. Toch wil ik iets anders aan je vertellen: Stop being a super mom.

Je werkt, omdat je het heel fijn vindt om ook iets anders te doen dan alleen moeder zijn. Je haalt voldoening uit je werk. En heel eerlijk… Een hele week thuis zijn met de kinderen vind je vermoeiender dan werken. Blij dat je weer aan de slag mag.
Dat jij je daar soms schuldig over voelt of zelfs voor schaamt, neem je voor lief.

Je voelt ook wel dat het echt heel veel ballen zijn die je in de lucht aan het houden bent. Werken. Omdat het leuk is. Soms ook niet, maar ach. Je bent daar wel iemand.

Dat er regelmatig over je grenzen heen gegaan wordt, dat zou je graag anders doen. Maar je weet niet zo goed hoe dan. Je baas waardeert je werk wel enorm. Dat je daardoor thuis ontploft, tja….

ARE YOU THE ADULT YOU WANT YOUR CHILD TO BECOME?

Thuis wachten andere ballen op je.
De kinderen. Gedoe op school. Koken. Het huishouden. Het avondritueel. Dan merk je vaak dat je toch best moe bent. Misschien zou je het liefste ook gewoon naar bed gaan. Maar dat kan niet. Toch?

Ik ga je in het HS Super mom traject leren om te kiezen. Verantwoordelijheid te nemen voor jezelf. Aan de slag met jezelf met wat jij nu eigenlijk zelf wil.

Kiezen is verliezen. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Voor hoe jij je voelt. En daarmee het voorbeeld bent wat je ook echt wil zijn.

 Dat je keuzes maakt en weet wat dat voor je betekent. Je stopt met jezelf schuldig te voelen. Dat je oprecht een blije, rustige HS Super Mom bent.

Die niet perfect is, maar wel relaxt. Blij met jezelf. Blij met je gezin en je kinderen die nu echt het voorbeeld hebben waar ze van leren hoe het ook kan.

Dat je in alle situaties voelt en weet dat je een keuze hebt en daar ook naar kunt luisteren. Dat hoogsensitiviteit heel veel voordelen heeft en je die ook inzet, ziet en accepteert.

HET RESULTAAT

NA HET SUPER MOM TRAJECT

Je schuldgevoel aan de kant. Ruimte voor jezelf. Voor wat jij nodig hebt.
Je zit met je partner op een lijn over de opvoeding van je kinderen. Met begrip naar elkaar.
Je hebt weer energie en kunt rustig reageren.
Je leert kleine stappen te zetten en daarmee verander je echt je gedrag. Van schuldig voelen na een boze uithaal naar begrip en lief zijn voor jezelf.
Je weet wat goed voor je is en wat vooral ook niet. Kiest voor dat wat helpt. Voor jou en je gezin.
Je weet op welke manier je met je partner  kunt communiceren zodat jullie ‘n team vormen en op een lijn zitten. Samen jullie gezin dragen.
Je accepteert dat je omgeving je misschien niet begrijpt. Je kunt wel uitleggen hoe het voor jou werkt.
Je herkent je emoties en kunt ze benoemen. Je maakt het goed na een ruzie. Laat zien hoe jij je echt voelt.

Je bent blij met wie je bent en wat je doet en kan. Daarmee geef jij het voorbeeld aan je kinderen iedere dag weer.

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR 2017 & 2018

Ik heb gewonnen, omdat ik er echt ben voor mijn klanten. HSP professional van het jaar. Daar ben ik trots op.

 

Het is mijn missie om een gezonde leefomgeving te creëren voor hoogsensitieve kinderen en jij als moeder speelt daarin een cruciale rol.

 

Van afhankelijk over wat andere mensen van je vinden en denken naar vertrouwen in jezelf. Weten wie je bent. Wat je kunt. Wat jij wil.

 

Verantwoordelijkheid  nemen voor jezelf. En daarmee het voorbeeld bent voor je kinderen.  Je bent ontzettend welkom. Gewoon zoals je er nu voor staat. Niets meer. Niets minder. Niet nog een keer zelf proberen.

Ik wil heel graag met jou zijn. Er is plek voor een groep van 10 vrouwen, waarin je volop herkenning hebt. Een warm bad. Het niet meer alleen doen. Maar samen.

 

WAT GAAN WE DOEN?

In een half jaar samen aan de slag

Niet langer alleen ploeteren maar samen. Individueel en in een kleine groep

6 live dagen

Waarin we samen aan de slag gaan. Met jouw verhaal. In een kleine besloten groep, vol gelijkgestemde moeders. Waar je meteen veel herkenning vindt. Niks uit hoeft te leggen.  Dit traject gaat over jou. En, daar ga ik je bij helpen. Herkenning. Erkenning. Begrip. Mag je zijn wie je bent. Omdat we allemaal snappen, weten en voelen hoe jij je voelt. Waar je tegenaan loopt. Juist wel in een groep omdat je dan laat zien wat je altijd doet… Zes hele dagen samen aan de slag met jezelf, in een groep. Zodat je het niet meer alleen gaat doen. Maar samen.

Online groeps coach sessie

Iedere week een besloten online groeps coach sessie, waar je alle vragen mag stellen die je hebt. Je logt online in. Kun je er niet bij zijn, dan is dat geen probleem omdat alle sessies worden opgenomen en later terug te kijken zijn. Iedere maand krijg je een overzicht van alle sessies.

Besloten Facebook groep

Een fijne besloten Facebook groep waar jij je veilig voelt om te delen wat je te delen hebt. Gesteund wordt. In deze groep mag jij al je vragen stellen, zul je herkenning vinden en krijg je binnen 48 uur antwoord op je vragen. Over jezelf of over je gezin. Je bent per slot van rekening ook gewoon moeder. Dus over hoogsensitieve opvoedvragen kun je hier ook terecht.

1 op 1 inzoomen

Twee coach gesprekken van 60 min. met Floor, waarin je echt met jezelf aan de slag gaat. Dan bepalen we samen waar je mee naar huis gaat.

Meteen aan de slag met eerste stappen. Meer stevigheid en handvatten om meteen in de praktijk toe te passen. Wat is je droom? Waar wil je over een half jaar staan. Wat doe je dan anders dan nu? Daar gaan we samen naar kijken en mee aan de slag.

Ik ervaar echt zoveel meer rust. Dat ik mijn kinderen begrijp, weet wat helpt, wat ik in kan zetten en wat ik ook zelf nodig heb. Dat is zo fijn. Ook mijn partner ziet dat ik dingen los kan laten. Hij is soms helemaal verbaasd en blij verrast.

VERA BARTELS

INVESTERING

IN JEZELF EN JE GEZIN

Dit traject gaat over jou. En daar ga ik je bij helpen. In een kleine veilige groep gaan we aan de slag. Daar vind je herkenning, erkenning en begrip. Je mag zijn wie je bent, omdat we allemaal snappen hoe jij je voelt; waar je tegenaan loopt. Het is een investering in jezelf en zeker ook in je gezin. We starten in 2020 WEER In 2019 start er geen groep. Wil je meer informatie mail dan even naar info@floorvanlier.nl

ANDERE MOEDERS ZEGGEN OVER DIT TRAJECT

ENTHOUSIASTE VERHALEN

‘Ik snap de kindjes en mezelf beter’

‘Het is nu niet een en al rust bij ons in huis, maar als ik terug kijk naar een aantal maanden geleden voor het HS Super Mom traject is het een wereld van verschil.’

Nicole

‘Ik wilde niet meer op de automatische piloot staan’

‘Door aan mezelf te werken met het HS Super Mom traject, zie ik het resultaat ook bij de rest van het gezin gebeuren. Dat is iets magisch. Heel bijzonder.’

samantha

‘Door aan de slag te gaan met mijzelf kan ik mijn kinderen zoveel beter helpen’

‘In de HSP Jaar Ouderacademie zaten zoveel eye-openers. Ik dacht: ‘nu weet ik dit allemaal van mijn kinderen, maar hoe zit het bij mij?’ Het HS Super Mom traject voelde als een logische vervolgstap.

liedeke

‘ik kan nu echt dingen voor mezelf doen, maar ook dingen juist laten’

‘Wat je leest op papier en waarvan je denkt ‘dat kan ik wel’, is iets heel anders dan leren hoe je de stappen echt moet zetten. Dat heb ik in het HS Super Mom traject geleerd.’

daniëlle

‘HOE KAN IK MIJN DOCHTER BEGELEIDEN ALS IK HET VAN MEZELF NOG NIET WEET…’

‘Door het HS Super Mom traject heb ik ervaren dat ik er mag zijn, zoals ik ben en dat ik daar ook ruimte voor mag maken. Kiezen voor mezelf. Rust inbouwen. Voelen wat past bij mij? Wat heb ik nodig?’

maaike

MOOIE COMPLIMENTEN

Floor brengt HSP op een positieve manier. Ze is zowel inhoudsdeskundig als ervaringsdeskundig en weet dat goed over te brengen. Ze gaf me inzicht in gedrag, effect van zintuiglijke prikkels en hoe ik daar anders mee om kon gaan. Zowel voor mezelf en ons hele gezin. Ze werkt laagdrempelig. Zowel betaalde als gratis diensten maakt dat ze makkelijk bereikbaar is om kennis te maken met HSP. Daarbij kun je dus ook voor verdieping en persoonlijke coaching bij haar terecht. Haar manier van werken heeft echt blijvend effect. De combinatie van webinar, coaching 1 op 1, livedag met meerdere moeders tegelijk werkt stimulerend en zorgt dat je blijft werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ze legt de verantwoordelijkheid vanaf het begin bij jezelf. Ik vind dat heel fijn/goed omdat je daardoor eigenaar bent van je eigen traject dat je loopt. HSP leek heel zweverig, totdat ik Floor leerde kennen. Gewoon, met twee voeten op de grond, uit je hoofd en in je lijf. Het maakt een wereld van verschil.

Dankzij Floor gaat er een wereld voor ons open. We kunnen onze kinderen nu beter begrijpen en ondersteunen, maar begrijpen ook beter hoe we zelf in elkaar zitten en waarom we ons altijd gevoeld hebben zoals we ons gevoeld hebben. De erkenning op zich is al fijn, maar dan ook nog de handvatten en hulp krijgen die we 7 jaar lang hebben gezocht in de reguliere zorg is onwijs fijn.

Ik heb zoveel geleerd van Floor over hoogsensitiviteit. Ze maakt het praktisch toepasbaar en coacht op zo’n manier dat jezelf de verantwoordelijkheid pakt. Niks zweverigs aan. Ze neemt niks over en daardoor leer je zoveel. Ze zorgt dat je stappen blijft zetten. Soms zo klein dat het te simpel lijkt, maar dat is juist haar kracht. Daardoor onthoud ik mijn leven lang hoe het werkt, kan ik het blijven toepassen. Daarnaast vind ik het super dat ze haar eigen ervaring en struggle als moeder meeneemt. Dat geeft herkenbaarheid en vertrouwen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IK NOG WIL WETEN…

Kan ik een deel fiscaal terug vragen?
Ja, dat kan in sommige gevallen. Ik heb al meer moeders gecoacht die het geboekt hebben op hun bedrijf of via het bedrijf waar ze voor werken. Soms is er binnen bedrijven budget voor een coach. Dat is per situatie verschillend.
ik kan niet altijd?

Dat is geen probleem. De online coach sessies worden opgenomen en kun je te allen tijde terugkijken. Kun je een live dag niet? Dan mag je maximaal 1 trainingsdag omzetten naar een 1 op 1 coaching.

ik vind het een hele investering

Dat is het ook. Dat realiseer ik me heel goed. Daarom mag je ook in termijnen betalen. En ik geef je de garantie dat je na het traject echt een super stevige fundering hebt gelegd om je gezin op te bouwen. Ik snap dat je nog vragen hebt. Daarom is er ook altijd eerst een bel-afspraak.