SUPER MOM TRAJECT START APRIL 2020

 

VAN APRIL T/M DECEMBER 2020 INTENSIEF AAN DE SLAG MET JEZELF.

VAN CHAOS NAAR RUST EN ORDE. 
EN FLOOR LOOPT MET JE MEE.

Super mom! Het lijkt wel een compliment. Toch wil ik iets anders aan je vertellen: Stop being a super mom. Erken dat jij je vaak helemaal niet zo voelt

Je werkt, omdat je het heel fijn vindt om ook iets anders te doen dan alleen moeder zijn. Je haalt voldoening uit je werk. En heel eerlijk… Een hele week thuis zijn met de kinderen is ook wel een dingetje, en om dat toe te geven roept misschien meteen een bult schuldgevoel op.

Dat jij je soms schuldig voelt of zelfs schaamt, neem je voor lief.

Je voelt ook wel dat het echt heel veel ballen zijn die je in de lucht aan het houden bent. Rust, orde en structuur niet echt aanwezig zijn. Dat er regelmatig over je grenzen heen gegaan wordt, dat zou je graag anders doen. Maar je weet niet zo goed hoe dan. Je baas waardeert je werk wel enorm. Dat je daardoor thuis ontploft, tja….

ARE YOU THE ADULT YOU WANT YOUR CHILD TO BECOME?

Thuis wachten andere ballen op je.

 

De kinderen. Gedoe op school. Koken. Het huishouden. Het avondritueel. Dan merk je vaak dat je toch best moe bent. overprikkelt misschien. Intense emoties je overspoelen waar je niet echt iets mee kan. 

Ik ga je in het HSP Super mom traject leren om te kiezen. Verantwoordelijheid te nemen voor jezelf. Rust erin, chaos eruit. En daar mee te dealen zonder schuldgevoel. 

Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Voor hoe jij je voelt. En daarmee het voorbeeld bent wat je ook echt wil zijn. Dat je keuzes maakt en weet wat dat voor je betekent. Dat je oprecht een blije, rustige HSP Super Mom bent. Die niet perfect is, maar wel relaxt. Niet meer boos en moe. Blij met jezelf. Zelf sturen en richting bepalen, minder controle meer loslaten en ondersteunen. 

 

HET RESULTAAT

NA HET SUPER MOM TRAJECT

Je schuldgevoel aan de kant. Ruimte voor jezelf. Voor wat jij nodig hebt.

Je zit met je partner op een lijn over de opvoeding van je kinderen. Met begrip naar elkaar. 

Je hebt weer energie en kunt rustig reageren. Ziet de dingen zoals ze zijn. In plaats van te dramatiseren. 

Je leert kleine stappen te zetten en daarmee verander je echt je gedrag. Van schuldig voelen na een boze uithaal naar begrip en lief zijn voor jezelf.

Je weet wat goed voor je is en wat vooral ook niet. Kiest voor dat wat helpt. Voor jou en je gezin.

Je weet op welke manier je met je partner  kunt communiceren zodat jullie ‘n team vormen en op een lijn zitten. Samen jullie gezin dragen. 

Je accepteert dat je omgeving je misschien niet begrijpt. Je kunt wel uitleggen hoe het voor jou werkt.

Je herkent je emoties en kunt ze benoemen. Je maakt het goed na een ruzie. Laat zien hoe jij je echt voelt. 

Je bent blij met wie je bent en wat je doet en kan.Daarmee geef jij het voorbeeld aan je kinderen iedere dag weer. 

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR

Ik heb gewonnen, omdat ik er echt ben voor mijn klanten. 2x HSP professional van het jaar. Daar ben ik trots op. Je echt de verandering laat maken waar je al zo lang naar op zoek bent. Van afhankelijk over wat andere mensen van je vinden en denken naar vertrouwen in jezelf. Weten wie je bent. Wat je kunt. Verantwoordelijkheid  nemen voor jezelf. En daarmee het voorbeeld bent voor je kinderen. Daarom jij, High Sensitive Super mom, die het allemaal toch maar aan het redden is. Je bent ontzettend welkom. Gewoon zoals je er nu voor staat. Niets meer. Niets minder. Niet nog een keer zelf proberen. Ik wil heel graag met jou zijn. Er is plek voor een groep van 8 vrouwen, waarin je volop herkenning hebt. Een warm bad. Het niet meer alleen doen. Maar samen.

WAT GAAN WE DOEN?

VAN APRIL TOT EN MET DECEMER 2020 samen aan de slag

Niet langer alleen ploeteren maar samen. Individueel en in een kleine groep

WE MAKEN NA JE AANMELDING NOG EEN BELAFSPRAAK OM TE ZIEN OF DIT IS WAT ECHT BIJ JE PAST.

5 live dagen

Waarin we samen aan de slag gaan. Met jouw verhaal. In een kleine besloten groep, vol gelijkgestemde moeders. Waar je meteen veel herkenning vind. Niks uit hoeft te leggen.  Dit traject gaat over jou. En, daar ga ik je bij helpen. Herkenning. Erkenning. Begrip. Mag je zijn wie je bent. Omdat we allemaal snappen, weten en voelen hoe jij je voelt. Waar je tegenaan loopt. Juist wel in een groep omdat je dan laat zien wat je altijd doet… 5 hele dagen samen aan de slag met jezelf, in een groep. Zodat je het niet meer alleen gaat doen. Maar samen.

Online groeps coach sessie

Zes besloten online groeps coach sessie, waar je alle vragen mag stellen die je hebt. Je logt online in. Kun je er niet bij zijn, is dat geen probleem omdat alle sessies worden opgenomen en kun je de sessie later terugkijken. Iedere maand krijg je een overzicht van alle sessies. 

Besloten Facebook groep

En fijne besloten Facebook groep waar jij je veilig voelt om te delen wat je te delen hebt. Gesteund wordt. In deze groep mag jij al je vragen stellen. Zul je herkenning vinden en kun laagdrempelig je uitdagingen delen met gelijk gestemden. Over jezelf of over je gezin. Je bent per slot van rekening ook gewoon moeder. Dus over hoogsensitieve opvoed vragen kun je hier ook terecht.

1 op 1 inzoomen

2 Individuele online coach gesprekken met Floor, In april voor we echt in de groep van start gaan en in augustus/ september. Waarin je echt met jezelf aan de slag gaat.  Meteen aan de slag met eerste stappen. Meer stevigheid en handvatten om meteen in de praktijk toe te passen. Wat is je droom? Waar wil je in December staan? Wat is je doel? Wat doe je dan anders dan nu? Daar gaan we samen naar kijken en mee aan de slag. Deze afspraken plannen we samen in wanneer het jou uitkomt. 

Ik ervaar echt zoveel meer rust. Dat ik mijn kinderen begrijp, weet wat helpt, wat ik in kan zetten en wat ik ook zelf nodig heb. Dat is zo fijn. Ook mijn partner ziet dat ik dingen los kan laten. Hij is soms helemaal verbaasd en blij verrast.

VERA BARTELS

INVESTERING

IN JEZELF EN JE GEZIN

Dit traject gaat over jou. En daar ga ik je bij helpen. In een kleine veilige groep gaan we aan de slag. Daar vind je herkenning, erkenning en begrip. Je mag zijn wie je bent, omdat we allemaal snappen hoe jij je voelt; waar je tegenaan loopt. Het is een investering in jezelf en zeker ook in je gezin. We starten in April vast 1 op 1 en met de groep in mei 2020. Ben jij erbij?

HSP SUPER MOM TRAJECT

Max 6 deelnemers

€ 2797,-

Nu tijdelijk € 2.597,-

 (geldig t/m 1 april 2020) 

TELEFONISCH INTAKE GESPREK

2 online 1 op 1 (ZOOM) coach gesprekken met Floor

5 live dagen in Uden onder begeleiding van Floor zelf

Toegang tot de besloten Facebook groep

Bonus: de HSP ouderacademie t.w.v. 597,- euro

Betalen in 1, 5 en 10 termijnen mogelijk.

DATA EN PRAKTISCHE INFO:

LIVE DAGEN DATA:  8 MEI – 5 JUNI – 4 SEPT – 16 OKT – 11 DEC

ONLINE GROEPS COACH SESSIES: 18 JUNI – 2 JULI – 27 AUG – 1 OKT – 5 NOV – 1 DEC

1:1 COACH SESSIES SAMEN MET FLOOR INPLANNEN

DON’T TAKE MY WORD FOR IT

WAT MOEDERS ZEGGEN DIE JE VOOR GINGEN:

‘Ik wilde niet meer op de automatische piloot staan’

‘Door aan mezelf te werken met het HS Super Mom traject, zie ik het resultaat ook bij de rest van het gezin gebeuren. Dat is iets magisch. Heel bijzonder.’

samantha

‘Door aan de slag te gaan met mijzelf kan ik mijn kinderen zoveel beter helpen’

‘In de HSP Jaar Ouderacademie zaten zoveel eye-openers. Ik dacht: ‘nu weet ik dit allemaal van mijn kinderen, maar hoe zit het bij mij?’ Het HS Super Mom traject voelde als een logische vervolgstap.

liedeke

‘ik kan nu echt dingen voor mezelf doen, maar ook dingen juist laten’

‘Wat je leest op papier en waarvan je denkt ‘dat kan ik wel’, is iets heel anders dan leren hoe je de stappen echt moet zetten. Dat heb ik in het HS Super Mom traject geleerd.’

daniëlle

‘HOE KAN IK MIJN DOCHTER BEGELEIDEN ALS IK HET VAN MEZELF NOG NIET WEET…’

‘Door het HS Super Mom traject heb ik ervaren dat ik er mag zijn, zoals ik ben en dat ik daar ook ruimte voor mag maken. Kiezen voor mezelf. Rust inbouwen. Voelen wat past bij mij? Wat heb ik nodig?’

maaike

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT IK NOG WIL WETEN…

Kan ik een deel fiscaal terug vragen?
Ja, dat kan in sommige gevallen. Ik heb al meer moeders gecoacht die het geboekt hebben op hun bedrijf of via het bedrijf waar ze voor werken. Soms is er binnen bedrijven budget voor een coach. Dat is per situatie verschillend.
ik kan niet altijd?
Dat is geen probleem. De online coach sessies worden opgenomen en kun je ten allen tijden terug kijken. Kun je een live dag niet? Dan mag je maximaal 1 trainingsdag omzetten naar een 1 op 1 coaching.
ik vind het een hele investering
Dat is het ook. Dat realiseer ik me heel goed. Daarom mag je ook in termijnen betalen. En ik geef je de garantie dat je na het traject echt een super stevige fundering hebt gelegd om je gezin op te bouwen. En ik snap dat je nog vragen hebt. Daarom is er ook altijd eerst een belafspraak.
Kan ik in termijnen betalen?

Ja je kunt in 5 of 10 maandelijkse termijnen betalen. Je betaalt dan wel iets meer voor de extra administratieve handelingen en omdat je uitgesteld mag betalen. De extra kosten zijn ongeveer 10 euro per maand/termijn.

Bij een betaling in 5 termijnen betaal je €410,- per maand.

Bij een betaling in €210,- per maand.

Hoe kan ik betalen?

Tijdens het intake gesprek bepaal ik of het traject iets voor jou is. Indien je geschikt bent voor het super mon traject, dan ontvang je een factuur voor mij. 

Betaal je in termijnen? Dan dient de 1e factuur altijd te zijn voldaan voor je aan het traject begint.