Ik ben Floor van Lier

trainer . coach . moeder . AUTEUR

Super optimistisch, eerlijk en oprecht. Echt een doener, verbinder, voetjes op de grond, vol passie en kennis. Ik ben hier om jou te helpen. Mijn bedrijf is gebouwd op het eerst begrijpen en herkennen van signalen van hoogsensitiviteit. Het ontwikkelen van rust voor jezelf, jouw hoog sensitiviteit, en vanuit daar voor de mensen en vooral je kinderen om je heen. Winnaar van de HSP award, professional van het jaar – opvoeding en onderwijs 2017 & 2018

Met mijn gratis trainingen en mijn betaalde online + offline programma’s doe ik dat om echt het verschil te maken. Of je nu al heel veel weet over hoogsensitiviteit of net komt kijken. Dat maakt niet uit. 

Ik ben super trots en dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor jou. Dat mijn boek, intense emoties boven water, de weg naar zoveel gezinnen al heeft gevonden. Weet dat ik ook fouten maak en shit dagen heb. Mijn belofte aan jou is dat ik het beste van wat ik leef en leer met jou deel op een eerlijke en open manier, wanneer ik met je werk.

COMPLIMENTEN VOOR FLOOR

Floor is een topper. Zij kan zo goed informatie overbrengen en je begeleiden. Ze heeft zoveel kennis over HSP. Fijn mens!

Floor is doortastend en krijgt je in beweging, zodat je gaat doen!

Floor weet meer over HSP dan alle boeken die erover zijn geschreven bij elkaar.

Floor is de expert en ervaringsdeskundige op het gebied van HSP! Vol passie, heel praktisch en met humor coacht zij HSP’ers. Ik als hoogsensitieve moeder van 2 hsp kids heb zo enorm veel van haar geleerd, het maakt ons leven beter, completer, stabieler. 

Floor is open, oprecht, praktische ingesteld, kind/ ouder staat centraal. Ze geeft je het gevoel dat je er toe doet.

Floor zet HSP op de kaart. Daarmee helpt zij heel veel gezinnen in de omgang met HSP. Zij verandert levens, geweldig!

GECERTIFICEERDE TRAINERS
VAN DE TRAINER EN COACH SCHOOL HSP PROOF

Door de enorme vraag naar de trainingen die ik geef, heb ik het afgelopen jaar trainers en coaches opgeleid in de TRAINER EN COACH SCHOOL HSP PROOF.

Deze trainers en coaches zijn met succes afgestudeerd aan de TRAINER EN COACH SCHOOL HSP PROOF. Mocht je een trainer of coach zoeken die evt dichter in de buurt woont; check de afgestudeerde trainer – coaches hieronder

MALISSA VOORDENHOUT

‘MIJN KRACHT LIGT IN HET COACHEN VANUIT MIJN HART.’

Ik ben Malissa Voordenhout en ik werk als talent manager en vanuit mijn onderneming Heartwork werk ik als coach en trainer. Ik geloof er echt in dat je als je werkt vanuit je hart – en beter nog leeft vanuit je hart – je weet waar je blij van wordt en waar je talent ligt, je bruist van de energie, beter in balans bent en lekker in je vel zit.

LEES MER
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn out en ik weet dan ook hoe het is om hindernissen en angsten te overwinnen, in het dal te zitten en er met de juiste hulp stap voor stap weer uit te komen. Ik heb daarbij echt weer mogen leren vertrouwen op mijn gevoel. Dat maakt dat ik nu het leven leef waar ik echt héél erg blij van word. Wil je dat ook? You have got some Heartwork to do! Ik wil je graag helpen om dit te bereiken.

FLORINE GREGORY

‘Het is mijn wens voor alle hoogsensitieve vrouwen in het bedrijfsleven om in te zien wat voor kracht zij bezitten.’

Ik ben Florine, en ik woon in Haarlem. Sinds de zomer van 2018 ben ik met mijn eigen bedrijf eindelijk hetgeen ga doen waar ik kilometers energie van krijg én waar ik goed in ben: het begeleiden van hoogsensitieve vrouwen in het bedrijfsleven.

Zodat zij krachtige vrouwen zijn die hun omgeving in beweging brengen! 

LEES MEER
Ik was een kei in het leven vanuit mijn hoofd, kon alles super scherp analyseren, rationaliseerde de impulsen die ik vanuit m’n gevoel kreeg met alle gemak weg en deed veel ten koste van mezelf. Net zolang totdat ik gek werd van mijn gedachtenstroom en ik achter elkaar migraines kreeg. Inmiddels gebruik ik mijn gevoel en intuïtie als kompas waarbij mijn ratio dit op een fijne manier ondersteunt en gun ik jou dit iedere hoogsensitieve vrouw.

Ik overprikkel op gevoel wat inhoudt dat ik dus veel voel, en daarmee snel tot de kern kan komen van wat er speelt en ook precies aan kan voelen waar iemand op dat moment het meeste baat bij heeft. Ik heb lange tijd als Human Resources professional gewerkt wat betekent dat ik veel ervaring heb met loopbaanbegeleiding, burn-out begeleiding, talent management en vele ander HR gerelateerde vraagstukken. Dus als je niet lekker in je baan zit, kan ik je helpen in alles wat te maken heeft met jou in je werk. Niet alleen in het op zoek gaan naar het ‘wat dan wel’ maar ook heel praktisch, zoals een zorgvuldige beëindiging van het dienstverband met je werkgever. Mijn werkwijze richt zich vooral op het van denken naar voelen naar ook écht daadwerkelijk DOEN.

Naast je hart en hoofd geloof ik ook dat ons fysieke lichaam veel wijsheid bevat die ons kan helpen in het ontdekken van die eigen kracht. Ik heb veel ervaring in het herstellen van lichamelijke klachten met alternatieven geneeswijzen en moedig een holistische aanpak aan wat betekent dat ik je kan doorverwijzen naar verschillende goede lichaams- en energie werkers, als dat toegevoegde waarde heeft in je traject. Daarbij heb ik ervaring in het werken met energie, zoals Reiki.

Het is mijn wens voor alle hoogsensitieve vrouwen in het bedrijfsleven om in te zien wat voor kracht zij bezitten, dit te hervinden en om te zetten naar een baan die hen écht energie geeft!