Ik ben Floor van Lier

trainer . coach . moeder . AUTEUR

Super optimistisch, eerlijk en oprecht. Echt een doener, verbinder, voetjes op de grond, vol passie en kennis. Ik ben hier om jou te helpen. Mijn bedrijf is gebouwd op het eerst begrijpen en herkennen van signalen van hoogsensitiviteit. Het ontwikkelen van rust voor jezelf, jouw hoog sensitiviteit, en vanuit daar voor de mensen en vooral je kinderen om je heen. Winnaar van de HSP award, professional van het jaar – opvoeding en onderwijs 2017 & 2018

Met mijn gratis trainingen en mijn betaalde online + offline programma’s doe ik dat om echt het verschil te maken. Of je nu al heel veel weet over hoogsensitiviteit of net komt kijken. Dat maakt niet uit. 

Ik ben super trots en dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor jou. Dat mijn boek, intense emoties boven water, de weg naar zoveel gezinnen al heeft gevonden. Weet dat ik ook fouten maak en shit dagen heb. Mijn belofte aan jou is dat ik het beste van wat ik leef en leer met jou deel op een eerlijke en open manier, wanneer ik met je werk.

COMPLIMENTEN VOOR FLOOR

Floor is een topper. Zij kan zo goed informatie overbrengen en je begeleiden. Ze heeft zoveel kennis over HSP. Fijn mens!

Floor is doortastend en krijgt je in beweging, zodat je gaat doen!

Floor weet meer over HSP dan alle boeken die erover zijn geschreven bij elkaar.

Floor is de expert en ervaringsdeskundige op het gebied van HSP! Vol passie, heel praktisch en met humor coacht zij HSP’ers. Ik als hoogsensitieve moeder van 2 hsp kids heb zo enorm veel van haar geleerd, het maakt ons leven beter, completer, stabieler. 

Floor is open, oprecht, praktische ingesteld, kind/ ouder staat centraal. Ze geeft je het gevoel dat je er toe doet.

Floor zet HSP op de kaart. Daarmee helpt zij heel veel gezinnen in de omgang met HSP. Zij verandert levens, geweldig!

GECERTIFICEERDE TRAINERS
VAN DE TRAINER EN COACH SCHOOL HSP PROOF

Door de enorme vraag naar de trainingen die ik geef, heb ik het afgelopen jaren trainers en coaches opgeleid in de TRAINER EN COACH SCHOOL HSP PROOF. Deze trainers en coaches zijn met succes afgestudeerd aan de TRAINER EN COACH SCHOOL HSP PROOF. Mocht je een trainer of coach zoeken die evt dichter in de buurt woont; laat het me dan weten dan verwijs ik je graag door naar een van de mensen die jou en je gezin het beste kan ondersteunen in jouw omgeving <3