Ik ben Floor van Lier

trainer . coach . moeder

Super optimistisch, eerlijk en oprecht. Echt een doener, verbinder, voetjes op de grond, vol passie en kennis. Ik ben hier om jou te helpen. Mijn bedrijf is gebouwd op het eerst ontwikkelen van rust en liefde voor jezelf, jouw hoog sensitiviteit, en vanuit daar voor de mensen om je heen. Winnaar van de HSP award, professional van het jaar – opvoeding en onderwijs 2017 & 2018
Met mijn gratis trainingen en mijn betaalde online + offline programma’s doe ik dat om echt het verschil te maken. Of je nu al heel veel weet over hoogsensitiviteit of net komt kijken. Dat maakt niet uit. Ik ben super trots en dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor jou. Weet dat ik ook fouten maak en shit dagen heb. Mijn belofte aan jou is dat ik het beste van wat ik leef en leer met jou deel op een eerlijke en open manier, wanneer ik met je werk.

HET TEAM

COACHES

Door de enorme vraag naar de trainingen die ik geef, heb ik het afgelopen jaar mijn team uitgebreid. Ik heb trainers en coaches opgeleid. Deze coaches kennen de werkwijze/methode van mij door en door en verzorgen een deel van de coaching die bij mijn trajecten horen. Zij geven bijvoorbeeld een live dag en tussentijdse coaching. Uiteraard hebben de coaches en ik regelmatig contact en zorgen ze voor optimale coaching.

MALISSA VOORDENHOUT

‘MIJN KRACHT LIGT IN HET COACHEN VANUIT MIJN HART.’

Ik ben Malissa Voordenhout en ik werk als talent manager en vanuit mijn onderneming Heartwork werk ik als coach onder andere voor Floor, die mij zelf heeft opgeleid. Van haar heb ik vooral geleerd dat mijn kracht ligt in het coachen vanuit mijn hart. Ik geloof er echt in dat je als je werkT vanuit je hart – en beter nog leeft vanuit je hart – je weet waar je blij van wordt en waar je talent ligt, je bruist van de energie, beter in balans bent en lekker in je vel zit.

LEES MEER
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burn out en ik weet dan ook hoe het is om hindernissen en angsten te overwinnen, in het dal te zitten en er met de juiste hulp stap voor stap weer uit te komen. Ik heb daarbij echt weer mogen leren vertrouwen op mijn gevoel. Dat maakt dat ik nu het leven leef waar ik echt héél erg blij van word. Wil je dat ook? You have got some Heartwork to do! Ik wil je graag helpen om dit te bereiken.

MANOËLLE MAIJS

‘Voelen is mijn hoogsensitieve kracht. Voelen wat de sfeer is, wat er nodig is en daar op anticiperen.’

Ik ben Manoëlle, trainer en coach in opleiding bij Floor. Mijn expertise ligt binnen het ontdekken van je talenten en dit in te zetten als sterkste innerlijke kracht. Hoogsensitiviteit speelt hier dan ook een grote rol in. Een eigenschap wat vaak als een belemmering voelt, maar met de juiste tools en vaardigheden zeker jouw kracht kan zijn. Dit inzicht gun ik jou ontzettend. Of het nu een inzicht is voor jezelf, je partner of je kinderen.

LEES MEER
Ook voor mij is dit inzicht een weg geweest met veel obstakels. Samen met mijn man en 2 fantastische zonen (dat mag je zeggen over je eigen kinderen hè 😉 vormen we een gezin van vier waarbij we allemaal vet hoogsensitief zijn. De obstakels zijn overwonnen en hoogsensiviteit is onze kracht. Dat wil absoluut niet zeggen dat dat makkelijk is. Een reis die we altijd blijven doorlopen en waarbij ontwikkeling voorop staat. Herkenning en acceptatie is daarbij de eerste stap. En die neem ik graag samen met jou. Om je stapje voor stapje te laten lopen naar jouw einddoel.

Voelen is mijn hoogsensitieve kracht. Voelen wat de sfeer is, wat er nodig is en daar op anticiperen. Werken op energetische basis, ervaren, voelen en beleven. Om vervolgens te gaan doen. Te gaan lopen. Dat zijn mijn pilaren als trainer en coach.

ELLEN DE GROOT

‘Ik kan helpen om inzicht te krijgen in de ontwikkeling en de sterke kanten van je kind.’

Ik ben Ellen, moeder van twee lieve, ondeugende en hoogsensitieve kinderen (4 en 2 jaar). Ik werk al tien jaar met kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling op het gebied leren, gedrag en welbevinden. Ik heb een goed observatievermogen waardoor ik dingen kan zien en horen die van belang zijn voor de ontwikkeling van je kind en het systeem. Ik bied stilte en rust. Er zijn niet altijd woorden nodig om te kunnen observeren en analyseren.

LEES MEER
De ander krijgt de ruimte om in contact te komen met zichzelf en zichzelf te laten zien. Verbinding maken met het hart is hierbij belangrijk, zodat de ander zich gehoord en gezien voelt. Door mijn oprechte luisterhouding wordt er een veilige basis gecreëerd. Ik kan helpen om inzicht te krijgen in de ontwikkeling en de sterke kanten van je kind. Samen kijken wat er nodig is, zodat je kind wordt begrepen door de omgeving, een fijne ontwikkeling door kan maken en in zijn of haar kracht kan komen te staan.

FLORINE GREGORY

‘Het is mijn wens voor alle hoogsensitieve vrouwen in het bedrijfsleven om in te zien wat voor kracht zij bezitten.’

Ik ben Florine, 30 jaar en ik woon in Haarlem. Sinds de zomer van 2018 ben ik met mijn eigen bedrijf eindelijk hetgeen ga doen waar ik kilometers energie van krijg én waar ik goed in ben: het begeleiden van hoogsensitieve vrouwen in het bedrijfsleven. Zodat zij krachtige vrouwen zijn die hun omgeving in beweging brengen! Hier ging een lange periode aan vooraf, voordat ik voelde wat mijn kracht was en mijn hoogsensitiviteit écht in kon zetten als positieve eigenschap.

LEES MEER
Ik was een kei in het leven vanuit mijn hoofd, kon alles super scherp analyseren, rationaliseerde de impulsen die ik vanuit m’n gevoel kreeg met alle gemak weg en deed veel ten koste van mezelf. Net zolang totdat ik gek werd van mijn gedachtenstroom en ik achter elkaar migraines kreeg. Inmiddels gebruik ik mijn gevoel en intuïtie als kompas waarbij mijn ratio dit op een fijne manier ondersteunt en gun ik jou dit iedere hoogsensitieve vrouw.

Ik overprikkel op gevoel wat inhoudt dat ik dus veel voel, en daarmee snel tot de kern kan komen van wat er speelt en ook precies aan kan voelen waar iemand op dat moment het meeste baat bij heeft. Ik heb lange tijd als Human Resources professional gewerkt wat betekent dat ik veel ervaring heb met loopbaanbegeleiding, burn-out begeleiding, talent management en vele ander HR gerelateerde vraagstukken. Dus als je niet lekker in je baan zit, kan ik je helpen in alles wat te maken heeft met jou in je werk. Niet alleen in het op zoek gaan naar het ‘wat dan wel’ maar ook heel praktisch, zoals een zorgvuldige beëindiging van het dienstverband met je werkgever. Mijn werkwijze richt zich vooral op het van denken naar voelen naar ook écht daadwerkelijk DOEN.

Naast je hart en hoofd geloof ik ook dat ons fysieke lichaam veel wijsheid bevat die ons kan helpen in het ontdekken van die eigen kracht. Ik heb veel ervaring in het herstellen van lichamelijke klachten met alternatieven geneeswijzen en moedig een holistische aanpak aan wat betekent dat ik je kan doorverwijzen naar verschillende goede lichaams- en energie werkers, als dat toegevoegde waarde heeft in je traject. Daarbij heb ik ervaring in het werken met energie, zoals Reiki.

Het is mijn wens voor alle hoogsensitieve vrouwen in het bedrijfsleven om in te zien wat voor kracht zij bezitten, dit te hervinden en om te zetten naar een baan die hen écht energie geeft!

HANNEKE PHILIPSE

‘Door de jaren heen heb ik leren zien dat kinderen ons iets te vertellen hebben met de gedragingen die ze laten zien.’

Mijn naam is Hanneke Philipse, ik ben 40 jaar en moeder van twee hoogsensitieve kinderen. Onze kinderen zijn 10 en 12 jaar. Ik heb de laatste 10 jaar op verschillende kinderdagverblijven gewerkt en de laatste 5 jaar werk ik op de psz. Het werken met peuters vind ik echt fantastische. Het verhaal wat ze te vertellen hebben, de fantasie wereld waar ze nog in zitten ik vind het heel mooi om te zien en daar deel van uit te mogen maken.

LEES MEER
Door de jaren heen heb ik leren zien dat kinderen ons iets te vertellen hebben met de gedragingen die ze laten zien. Een gedrag staat nooit op zich. Dit samen met de ouders ontdekken vind ik heel leuk om te doen. Zonder oordeel en altijd vol vertrouwen. Kinderen ontwikkelen allemaal op hun eigen manier. En dat is de manier die bij hen past. Dat heeft aandacht en liefde nodig dan komt het vanzelf tot bloei. Dat krijg ik ook van ouders terug te horen, wat fijn dat ze gewoon mogen zijn en op hun tempo mogen ontwikkelen. Dit jaar ben ik de trainer coach opleiding bij Floor van Lier gaan volgen. In eerste instantie omdat ik heel graag woorden aan mijn gedachten wilden gaan geven. Er viel me al langeren tijd dingen op bij mijn kinderen en kinderen om me heen. Ik zag dat ze overprikkelde en dat steeds werd gezegd doe maar rustig of huil maar niet. Voor mijn gevoel klopte dat niet. Dat drukken gedrag en dat verdriet kwam ergens vandaan. Die oorzaak dat was voor mij interessant. Door Floor zie ik nu dat het vaak om overprikkeling gaat. Vaak op een of meerdere van de zintuigen. Nu kan ik dit herkennen en en zo nodig voorkomen. Maar nog beter de mensen om het kind heen mee nemen in het waarom en dat de ontlading juist nodig is. Ik zie dat het dan vaak veel lichter word en steeds minder vaak of niet meer voorkomt, omdat het kind zich nu begrepen voelt. Vaak maakt het ook iets duidelijk aan ouders of leerkrachten. Een mooie les die ook zei van het kind mogen leren. Want vaak is dat wat een kindje te vertellen heeft. Dat echt zien, horen en voelen, even echt in verbinding zijn met elkaar, maakt alles anders! En zo veel mooier.

LISETTE SILLESSEN

Als je met mij gewerkt hebt, weet je wat jouw kwaliteiten zijn. Dat je trots mag zijn op wie je bent.

Ik ben Lisette Sillessen. Moeder van 2 hoogsensitieve kinderen, een zoon (10) en een dochter (7). Mede door mijn kinderen ben ik erachter gekomen dat ik zelf hoogsensitief ben. Sinds 1997 ben ik werkzaam in het onderwijs. Tevens heb ik mijn eigen coachpraktijk. Ik heb mij in de loop der jaren steeds verder en verder gespecialiseerd in de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Ik hou ervan om een ander in zijn kracht te zetten, op een andere manier te kijken naar de ander. Te luisteren zonder oordeel en met een open blik.

LEES MEER

Weet je niet goed meer wie je bent, wat je kwaliteiten zijn of loopt jouw kind hiermee vast. Ik begeleid je graag. Ik vind het fijn om met je mee te lopen en door het stellen van de juiste vragen, zet ik je in beweging. Je doet het zelf. Ik mag met je meelopen. Op mijn pad ontmoet ik veel hoogsensitieve mensen, sommige weten het al. Sommige zijn het net aan het ontdekken. Ik vind het zo mooi om met je te werken. Mijn merkbelofte is de Kracht van Samen. We doen het samen, naast elkaar. Hoe mooi is het als je nu dit pad samen mag bewandelen.

Bij mij in de praktijk komen kinderen die niet lekker in hun vel zitten (bijvoorbeeld door hun hoogsensitiviteit of weinig zelfvertrouwen), waar voor ouders begeleiding zoeken.

Een kind is onderdeel van het systeem. Hierdoor komt het voor dat ik een of beide ouders coach. Vaak zie je dat het hele gezin er krachtig door wordt. Enkel en alleen doordat er meer bewustwording is en rust. En iedereen mag zijn zoals hij is. Je bent goed zoals je bent. Als je met mij gewerkt hebt, weet je wat jouw kwaliteiten zijn. Dat je trots mag zijn op wie je bent.

Samen gaan we aan de slag en zorgen we ervoor. Lisil de kracht van samen.