MAANDABONNEMENT ‘RUST IN DE TENT’

 ELKE MAAND INSPIRATIE VOOR MEER RUST IN JE HOOGSENSITIEVE GEZIN

Opvoeden het is nogal; een dingetje. Tenminste zo voelt het voor mij; ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt. In het maand abonnement Rust in de tent, deel ik iedere maand een manier; een systeem met onderbouwing, wat meer rust geeft, voor jezelf en voor je kids. Want soms of misschien zelfs wel vaak voelt opvoeden van je kinderen voor jou misschien wel als hard werken.

Keep it simple! Bouw vertrouwen op voor jezelf door de simpele manieren en systemen die je als lid van ‘Rust in de tent’ maandelijks aangeboden krijgt. Zo houdt je het overzichtelijk en kun je makkelijker kiezen voor dat wat wél helpt. 

In dat kader heb ik, Floor van Lier, dit maandabonnement ontwikkeld. Maandelijks ga ik met jou als abonnee aan de slag om het leven weer wat overzichtelijker en simpeler te maken, zodat gezellig thuis komen en zijn weer binnen handbereik komt!

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR 2017 EN 2018

Ik heb gewonnen omdat ik er echt ben voor mijn klanten en ben onwijs trots op die titel. Mijn kennis laat je de veranderingen maken binnen je gezin waar je al zo lang naar op zoek bent. Zodat je rustiger kan blijven en relaxter kan reageren. Elke maand geef ik je daarom nieuwe handvatten om de opvoeding van je hoogsensitieve kids makkelijker te maken. Zo krijg je stapsgewijs antwoord op de belangrijkste opvoedvraagstukken van ouders met sensitieve kinderen.

WAT HOUDT HET MAANDABONNEMENT IN?

HOE KRIJG JIJ RUST IN DE TENT?

elke maand een masterclass

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe Masterclass in video-format. Steeds over een ander belangrijk onderwerp dat jou als ouder het leven makkelijker maakt en ervoor zorgt dat je stukje bij beetje meer rust in jouw ‘tent’ gaat ervaren. De Masterclasses kun je in je eigen tempo volgen. Gewoon thuis achter je PC, laptop of tablet.

toffe inspiratieboeken

Naast de maandelijkse Masterclass zul je ook telkens een tof inspiratieboek ontvangen, waardoor je de tips en methoden die je leert direct kunt gaan toepassen. 

Fijne print-outs

Als onderdeel van de Masterclass krijg je ook super waardevolle formats die je uit kunt printen en op kunt hangen. In kunt vullen met je kids, zo is het super easy om het echt te gaan DOEN!

“Mijn zoon van 6 zei van de week ineens: mam misschien moet je nog even in dat inspiratieboek van je kijken want dit was niet de afspraak hé ; – ) Dan is meteen de lucht geklaard, hilarisch toch, bijdehandje?! Dat wilde ik even met je delen. Dank je wel voor al je kennis, inspiratie en hoop. Ik geloof nu echt dat het ook anders kan, wat een super fijn vooruitzicht is en soms al werkelijkheid! Dank”

MAARTJE VAN DER STEEN

WAT LEVERT HET MAANDABONNEMENT JE OP?

HET RESULTAAT

Zelf meer rust ervaren en rustig kunnen blijven als je kids verre van zijn.

Meer energie voor jezelf en voor je gezin zodat je rustig kunt reageren en blijven.

Het wordt steeds makkelijker voor je om je grenzen aan te geven en die ook effectief te communiceren, je kinderen weten wat kan en wat niet en hebben daardoor ook meer rust.

Je hebt de handvatten om goed met de intense emoties van je kinderen om te gaan en om hen te leren evenwichtige mensen te worden.

De inzichten die je opdoet met de Masterclasses geven je het zelfvertrouwen om de beste ouder te zijn die je maar kan zijn.

SCHRIJF JE NU IN!

EN ONTVANG VOLGENDE MAAND JE EERSTE MASTERCLASS

Wil je erbij zijn en weer gaan genieten als ouder? Ben je er klaar voor om een uurtje per maand in jezelf te inversteren en de kennis die je opdoet direct te gaan toepassen in je dagelijks leven? Schrijf je dan nu in voor ‘Rust in de tent’ 

Je zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar. Geen addertjes onder het gras!

Wil je ‘live’ online vragen kunnen stellen? Iedere maand een online groep-coachsessie; herkenning van andere ouders die vragen stellen die je onbewust ook had. Dat is echt het voordeel van een groep. Je hoeft er niet live bij te zijn want je kunt ook achteraf je vraag stellen. 

Wil je daarnaast nog 1:1 inzoomen op jullie gezin? Ik heb 10 exclusieve plekken om ook iedere maand 1:1 online gecoacht te worden. Of dat iets voor jou is, bepalen we samen na een belafspraak. VOL = VOL

MASTERCLASS

RUST IN DE TENT

€ 49,- per maand

 • Iedere maand een half uur video aan inspiratie. Altijd HSP gefocust.
 • Audio van de masterclass
 • Uiteraard een mooi inspiratieboek
 • Print outs om meteen te gebruiken.

MASTERCLASS

RUST IN DE TENT +

ONLINE COACH SESSIE

€ 69,- per maand

 • Iedere maand een half uur video aan inspiratie.
 • Audio van de masterclass
 • Uiteraard een mooi inspiratieboek
 • Print outs om meteen te gebruiken.
 • Maandelijks Online groeps-coach sessie

MASTERCLASS

RUST IN DE TENT +

ONLINE COACH SESSIE +

 1-OP-1 MET FLOOR

€ 149,- per maand

 • HSPIedere maand een half uur video aan inspiratie.
 • Audio van de masterclass
 • Uiteraard een mooi inspiratieboek
 • Print outs om meteen te gebruiken.
 • Maandelijks Online groeps-coach sessie
 • Maandelijks een 1 op 1 online coach sessie met Floor zelf

MOOIE COMPLIMENTEN

Floor geeft ouders handvaten en tips op een manier zodat je als het ware een gebruikershandleiding bij je kind hebt.

Floor is helder en voelt zó goed aan wat ouders en kinderen nodig hebben. Ze heeft veel kennis, voelt en zweeft niet 😉

Dankzij Floor haar duidelijke uitleg en inspiratie voor elke dag kan ik beter voor mezelf en mijn kinderen zorgen.

Heb ik een hoogsensitief kind?

Lijkt je kind opeens verlegen als je binnenkomt op een feestje terwijl jij weet dat het niet zo is? Is je kind superbraaf op school maar ontploft het als het thuiskomt? Is elke ochtend een struggle om je kind op tijd op school te krijgen?

Misschien is jouw kind dan hoogsensitief, net zoals 1 op de 5 kinderen. En net zoals veel ondernemers, topsporters, artiesten en CEO’s.

Doe de test en ontdek binnen 5 minuten hoe sensitief jouw kind is:

Doe de test