MAANDABONNEMENT ‘RUST IN DE TENT’

 ELKE MAAND INSPIRATIE VOOR MEER RUST IN JE HOOGSENSITIEVE GEZIN

Opvoeden het is nogal; een dingetje. Tenminste zo voelt het voor mij; ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt. In het maand abonnement Rust in de tent, deel ik iedere maand een manier; een theorie bewezen in de praktijk,  met onderbouwing, wat meer rust geeft, voor jezelf en voor je kids. Want soms of misschien zelfs wel vaak voelt opvoeden van je kinderen voor jou misschien wel als hard werken.

In dat kader heb ik, Floor van Lier, dit maandabonnement ontwikkeld. Maandelijks ga ik met jou als abonnee aan de slag om het leven weer wat overzichtelijker en simpeler te maken, zodat gezellig thuis komen en zijn weer binnen handbereik komt!

WAT LEVERT HET MAANDABONNEMENT JE OP?

HET RESULTAAT

Zelf meer rust ervaren en rustig kunnen blijven als je kids verre van zijn.

Meer energie voor jezelf en voor je gezin zodat je rustig kunt reageren en blijven.

Het wordt steeds makkelijker voor je om je grenzen aan te geven en die ook effectief te communiceren, je kinderen weten wat kan en wat niet en hebben daardoor ook meer rust.

Je hebt de handvatten om goed met de intense emoties van je kinderen om te gaan en om hen te leren evenwichtige mensen te worden.

De inzichten die je opdoet met de Masterclasses geven je het zelfvertrouwen om de beste ouder te zijn die je maar kan zijn.

MOOIE COMPLIMENTEN

Hartstikke bedankt voor je mail en je antwoorden van de sessie. 
Het grappige is dat we veel van je voorbeelden al toepassen. Dingen die we al dagelijks doen, omdat we ons daar goed bij voelen. Fijn in elk geval, dat bevestigt dat we op de goede weg zitten. 
Verder ben ik heel blij met alle kennis die je deelt via de masterclasses, heeft echt voor meer bewustwording en daarmee rust gezorgd in ons gezin, dankjewel.

Danielle moeder van twee hoogsensitieve kanjers

Door het inzicht wat ik heb gekregen door de masterclasses kan ik veel beter kiezen hoe ik om wil gaan met onze kids, kan veel eerder aangeven dat het even klaar is voor mij en waarom. Ik blijf echt rustiger vooral na een drukke dag op het werk, voorheen kwam ik thuis en ontplofte de boel, kids druk, vrouw geirriteert door het ineens omgeslagen drukke gedrag van de kids en ik die behoefte had aan even geen gedoe… Da’s nu echt anders. Iedere maand leren weer wat nieuws en zo is het super goed te combineren met de dagelijkse zorg.

Ralf vader van 3 hoogsensitieve kanjers

Mijn vrouw ging meedoen en ik dacht jajaja het zal wel weer, maar ik moet nu toch echt even mailen en toegeven dat je ons echt helpt, helpt haar, onze Lieke, beter te begrijpen en haar verantwoordelijkheid te geven voor zichzelf. Stiekem lostte we veel voor haar op, waardoor ze alles afschoof. Dat gaat nu niet meer hahaha. Zelf is ze ook blij, want ze “mag” veel meer, dat is eigenlijk helemaal niet zo maar zo ervaart ze het wel, ze snapt ook waarom het voor haar soms zo anders is op school. Dat helpt haar enorm. Dus dank je wel en ga zo door met je helder kijk en uitleg.

Michiel vader van een dochter van 16

WAT HOUDT HET MAANDABONNEMENT IN?

HOE KRIJG JIJ RUST IN DE TENT?

elke maand een masterclass

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe Masterclass in video-format. Steeds over een ander belangrijk onderwerp dat jou als ouder het leven makkelijker maakt en ervoor zorgt dat je stukje bij beetje meer rust in jouw ‘tent’ gaat ervaren. De Masterclasses kun je in je eigen tempo volgen. Gewoon thuis achter je PC, laptop of tablet.

toffe inspiratieboeken

Naast de maandelijkse Masterclass zul je ook telkens een tof inspiratieboek ontvangen, waardoor je de tips en methoden die je leert direct kunt gaan toepassen. 

Fijne print-outs

Als onderdeel van de Masterclass krijg je ook super waardevolle formats die je uit kunt printen en op kunt hangen. In kunt vullen met je kids, zo is het super easy om het echt te gaan DOEN!

SCHRIJF JE NU IN!

EN ONTVANG VOLGENDE MAAND JE EERSTE MASTERCLASS

Wil je erbij zijn en weer gaan genieten als ouder? Ben je er klaar voor om een uurtje per maand in jezelf te inversteren en de kennis die je opdoet direct te gaan toepassen in je dagelijks leven? Schrijf je dan nu in voor ‘Rust in de tent’ 

Je zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar. Geen addertjes onder het gras!

MASTERCLASS

RUST IN DE TENT

€ 39,- per maand

  • Iedere maand een half uur video aan inspiratie. Altijd HSP gefocust.
  • Audio van de masterclass
  • Uiteraard een mooi inspiratieboek
  • Print outs om meteen te gebruiken.

MASTERCLASS

RUST IN DE TENT +

ONLINE COACH SESSIE

€ 69,- per maand

  • Iedere maand een half uur video aan inspiratie.
  • Audio van de masterclass
  • Uiteraard een mooi inspiratieboek
  • Print outs om meteen te gebruiken.
  • Maandelijks Online groeps-coach sessie

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR 2017 EN 2018

Ik heb gewonnen omdat ik er echt ben voor mijn klanten en ben onwijs trots op die titel. Mijn kennis laat je de veranderingen maken binnen je gezin waar je al zo lang naar op zoek bent. Zodat je rustiger kan blijven en relaxter kan reageren. Elke maand geef ik je daarom nieuwe handvatten om de opvoeding van je hoogsensitieve kids makkelijker te maken. Zo krijg je stapsgewijs antwoord op de belangrijkste opvoedvraagstukken van ouders met sensitieve kinderen.