MAANDABONNEMENT ‘RUST IN DE TENT’

ELKE MAAND HANDVATTEN OM RELAXTER OM TE GAAN MET JE KIND

Voelt opvoeden vooral als heel erg hard werken en ploeteren? Heb je het gevoel alsof je keer op keer flaters slaat en je je hoogsensitieve kind eigenlijk beter zou moeten begeleiden? Of heb je niet genoeg vertrouwen in je opvoed-capaciteiten nu je merkt dat de dingen voor jouw kind toch net iets anders werken? Heb je behoefte aan meer rust in de tent? Dan is mijn maandabonnement iets voor jou.

Veel ouders van hoogsensitieve kinderen leggen de lat te hoog en willen meteen alles goed doen. Dat maakt opvoeden vaak knap ingewikkeld, en iets wat ingewikkeld is, werkt niet. Keep it simple! Bouw vertrouwen op voor jezelf door de simpele manieren en systemen die je als lid van ‘Rust in de tent’ maandelijks aangeboden krijgt. Zo houdt je het overzichtelijk en kun je makkelijker kiezen voor dat wat wél helpt. 

In dat kader heb ik, Floor van Lier, dit maandabonnement ontwikkeld. Maandelijks ga ik met jou als abonnee aan de slag om het leven weer wat overzichtelijker en simpeler te maken, zodat gezellig thuis komen en zijn weer binnen handbereik komt!

Voelt opvoeden vooral als heel erg hard werken en ploeteren? Heb je het gevoel alsof je keer op keer flaters slaat en je je hoogsensitieve kind eigenlijk beter zou moeten begeleiden? Of heb je niet genoeg vertrouwen in je opvoed-capaciteiten nu je merkt dat de dingen voor jouw kind toch net iets anders werken? Kortom: je hebt behoefte aan meer rust in de tent. Dan is mijn maandabonnement iets voor jou.

Bouw vertrouwen op voor jezelf door de simpele manieren en systemen die je als lid van ‘Rust in de tent’ maandelijks aangeboden krijgt. Zo houdt je het overzichtelijk en kun je makkelijker kiezen voor dat wat wél helpt. 

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR 2017 EN 2018

Ik heb gewonnen omdat ik er echt ben voor mijn klanten en ben onwijs trots op die titel. Mijn kennis laat je de veranderingen maken binnen je gezin waar je al zo lang naar op zoek bent. Zodat je rustiger kan blijven en relaxter kan reageren. Elke maand geef ik je daarom nieuwe handvatten om de opvoeding van je hoogsensitieve kids makkelijker te maken. Zo krijg je stapsgewijs antwoord op de belangrijkste opvoedvraagstukken van ouders met sensitieve kinderen.

WAT HOUDT HET MAANDABONNEMENT IN?

HOE KRIJG JIJ RUST IN DE TENT?

elke maand een masterclass

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe Masterclass in video-format. Steeds over een ander belangrijk onderwerp dat jou als ouder het leven makkelijker maakt en ervoor zorgt dat je stukje bij beetje meer rust in jouw ‘tent’ gaat ervaren. De Masterclasses kun je in je eigen tempo volgen. Gewoon thuis achter je PC, laptop of tablet.

toffe inspiratieboeken

Naast de maandelijkse Masterclass zul je ook telkens een tof inspiratieboek ontvangen, waardoor je de tips en methoden die je leert direct kunt gaan toepassen. 

Fijne bonussen

Als onderdeel van de Masterclass krijg je ook super waardevolle bonussen. In het verleden kregen abonnees bijvoorbeeld om een volledige bonus Masterclass gericht op rust op de achterbank, leuke spelletjes om te spelen met je kids en nog veel meer.

“Mijn zoon van 6 zei van de week ineens: mam misschien moet je nog even in dat inspiratieboek van je kijken want dit was niet de afspraak hé ; – ) Dan is meteen de lucht geklaard, hilarisch toch, bijdehandje?! Dat wilde ik even met je delen. Dank je wel voor al je kennis, inspiratie en hoop. Ik geloof nu echt dat het ook anders kan, wat een super fijn vooruitzicht is en soms al werkelijkheid! Dank”

MAARTJE VAN DER STEEN

WAT LEVERT HET MAANDABONNEMENT JE OP?

HET RESULTAAT

Zelf meer rust ervaren en rustig kunnen blijven als je kids verre van zijn.

Meer energie voor jezelf en voor je gezin zodat je rustig kunt reageren en blijven.

Het wordt steeds makkelijker voor je om je grenzen aan te geven en die ook effectief te communiceren, je kinderen weten wat kan en wat niet en hebben daardoor ook meer rust.

Je hebt de handvatten om goed met de intense emoties van je kinderen om te gaan en om hen te leren evenwichtige mensen te worden.

De inzichten die je opdoet met de Masterclasses geven je het zelfvertrouwen om de beste ouder te zijn die je maar kan zijn.

SCHRIJF JE NU IN!

EN ONTVANG VOLGENDE MAAND JE EERSTE MASTERCLASS

Wil je erbij zijn en je onwijs gaan ontwikkelen als ouder? Ben je er klaar voor om een uurtje per maand in jezelf te inversteren en de kennis die je opdoet direct te gaan toepassen in je dagelijks leven? Schrijf je dan nu in voor ‘Rust in de tent’ voor slechts €29,- per maand. 

Je zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar. Geen addertjes onder het gras!

MOOIE COMPLIMENTEN

Floor geeft ouders handvaten en tips op een manier zodat je als het ware een gebruikershandleiding bij je kind hebt.

Floor is helder en voelt zó goed aan wat ouders en kinderen nodig hebben. Ze heeft veel kennis, voelt en zweeft niet 😉

Dankzij Floor haar duidelijke uitleg en inspiratie voor elke dag kan ik beter voor mezelf en mijn kinderen zorgen.