Maandabonnement de Masterclass ‘Rust in de tent’

ELKE MAAND INZICHT, BEGRIP EN INSPIRATIE VOOR JEZELF ALS HSP,
ZODAT JE DE VOORDELEN GAAT ERVAREN.

Lang geleden stelde een coach mij de vraag: ‘ En Floor wat wil jij?”
Ik had werkelijk geen idee meer wat ik wilde…
Als HSP’er was ik er enorm goed in geworden mezelf aan te passen aan dat wat de ander wilde.
Het was een zoektocht. Een zoektocht die ik bij veel HSP zie.

Wat wil IK? Wat zijn MIJN grenzen? HOE kijk ik naar mezelf?
Hoe kan ik voordeel halen uit mijn hoogsensitiviteit.

Wat levert rust in de tent je op?

het resultaat

Je krijgt inzicht en begrip in jezelf en voor de ander

Je leert je emoties herkennen en reguleren

Je kunt ont – prikkelen en genieten van je HSP zijn.

MOOIE COMPLIMENTEN

Door het inzicht wat ik heb gekregen door de masterclasses kan ik veel beter kiezen. Ik blijf echt rustiger vooral na een drukke dag op het werk, voorheen kwam ik thuis en ontplofte de boel… Da’s nu echt anders. Iedere maand leren weer wat nieuws en zo is het super goed te combineren met de dagelijks leven

Famke moeder van 3 hoogsensitieve kanjers

Dank je wel voor alle inzichten, er vallen aan de lopende band kwartjes waardoor ik mezelf veel beter begrijp. Dat alleen al maakt zo enorm veel uit. Ik snap nu veel beter waarom het soms zo anders voelt voor mij.  Ik ga voorlopig nog verder! Dank je wel Floor, echt super waardevol. 

Ineke 28 jaar HSP, geen kids

Wat een feest van herkenning. Ik woon nog thuis maar ik kan zelf mijn overprikkeling herkennen en ben hard aan de slag met emotioneel eerlijk zijn zoals jij dat noemt. Ik snap nu eindelijk waarom ik me al dei tijd zo anders gevoelt heb… Het werkt gewoon anders bij mij in mijn hoofd. Nog werk te doen maar we zijn op weg. Dank je wel.

Eva 22 jaar HSP, geen kids

WAT HOUDT HET MAANDABONNEMENT IN?

HOE KRIJG JIJ RUST IN DE TENT?

elke maand een masterclass

Elke maand krijg je toegang tot een nieuwe Masterclass in video-format. Ook krijg je de audio los. Je kiest zelf waar je mee aan de slag gaat. Benieuwd welke masterclasses er zijn? Bekijk dan deze pagina.

toffe inspiratieboeken

Je krijgt iedere maand een inspiratie boek met vragen om mee aan de slag te gaan., om zo echt de verandering te maken. 

Fijne print-outs

Super waardevolle formats die je uit kunt printen en op kunt hangen. Echt praktisch aan de slag. 

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je erbij zijn en weer gaan genieten als HSP? Ben je er klaar voor om een uurtje per maand in jezelf te inversteren en de kennis die je opdoet direct te gaan toepassen in je dagelijks leven? Schrijf je dan nu in voor ‘Rust in de tent’ 

Je zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar. Geen addertjes onder het gras!

MASTERCLASS

RUST IN DE TENT

€ 19,95 per maand

  • Iedere maand een half uur video aan inspiratie. Altijd HSP gefocust.
  • Audio van de masterclass
  • Uiteraard een mooi inspiratieboek
  • Print outs om meteen te gebruiken.
  • Soundcloud opnames ter inspiratie en ontspanning

* Je zit nergens aan vast, dit abonnement is per maand opzegbaar, er is enorm veel te delen en te leren over HSP, ik hoop dat je er net zo veel plezier aan beleeft als ik heb gehad in het maken ervan.

** benieuwd welke masterclasses er zijn? Bekijk dan deze pagina.

IK BEN FLOOR VAN LIER

HSP PROFESSIONAL VAN HET JAAR 2017 EN 2018

Ik heb gewonnen omdat ik er echt ben voor mijn klanten en ben onwijs trots op die titel. Mijn kennis laat je de veranderingen maken binnen je gezin waar je al zo lang naar op zoek bent. Zodat je rustiger kan blijven en relaxter kan reageren. Elke maand geef ik je daarom nieuwe handvatten om de opvoeding van je hoogsensitieve kids makkelijker te maken. Zo krijg je stapsgewijs antwoord op de belangrijkste opvoedvraagstukken van ouders met sensitieve kinderen.