BOEK: INTENSE EMOTIES BOVEN WATER

WAT JE EMOTIES JE VERTELLEN

Onmisbaar voor ieder gezin waarin intense emoties spelen

Geeft kind, ouder én scholen inzicht en herkenning 

Een feest aan kleuren, informatie en handige tips

Hardcover stevig kind proof prentenboek

110 kleurige pagina’s met tekeningen en info

€ 21.90 incl. verzendkosten

Houden jij of je kind meer van luisteren, of heb je niet altijd zin om je kind voor te lezen? Bestel dan nu ook het audioboek van ‘Intense emoties boven water’, als mooie aanvulling op het fysieke boek. 

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HET BOEK

Dit mooie boek is een kunstwerk op zich, waar wij hier thuis heel blij van worden! Heel handig om in het dagelijks leven te gebruiken als hulpmiddel om je kinderen wegwijs te maken in hun emoties. In een woord top!

Nannie Baltussen, moeder van Indi (bijna 9) en Storm (net 7 jaar)

Mooi boek met prachtige tekeningen. De uitleg van de verschillende emoties is heel helder. Ook al is je kind nog te jong om het boek zelf te lezen is het voor ouders ideaal om de uitleg te kunnen gebruiken. Ik vind vooral dat alles, zowel het stuk voor de kinderen als voor de ouders, heel fijn in ‘jip en Janneke taal’ wordt uitgelegd.

 

Anniek de Boer, Zoontje van 2 en dochter van 5

Gezocht naar een boek voor kinderen over emoties die verder gaat dan de vier basis emoties die geleerd worden op school, die verder gaat dan alleen aan het gezicht herkennen van de emoties. En nu gevonden in het boek van Floor. En dan ook nog eens gericht op hoogsensitieve kinderen. Mijn oudste dochter werd meteen gegrepen door de kleuren en plaatjes en wilde graag horen welke emotie erbij hoorde.

Tamara, 2 dochters, bijna 2 en vier jaar

Heel sprekend boek, zowel door de dieren die voor een emotie gekozen zijn, de tekeningen, de kleuren en de heldere uitleg van hoogsensitiviteit en alle verschillende emoties. Ik ben erg enthousiast en kan niet wachten om dit met mijn kinderen te lezen. Weer een stapje verder in de ontdekkingstocht van onze hoogsensitiviteit en hoe hiermee om te gaan.

Mirjam Groen in ’t Wout, Zoon van 11, dochter van 9

Een SUPER waardevol boek, met een schatkist aan informatie voor zowel kinderen als volwassen (misschien juist wel voor volwassenen 😉 ). Floor legt met haar beeldende manier van schrijven en prachtige tekeningen uit hoe we emoties kunnen herkennen en waarom ze er zijn, wat de functie is. Dat het dus eigenlijk helemaal niet vervelend of verkeerd is dat we soms intens positieve en negatieve sensaties voelen en het juist goed is om ze te voelen want het helpt je juist. Een boek om er steeds bij te pakken als je even wil weten hoe het zit wat je voelt. 

Florine Gregory. Trainer en Coach

OVER DE AUTEUR VAN HET BOEK

Ik ben Floor van Lier, trainer – coach en vooral moeder van drie hoogsensitieve kinderen. Mijn kennis deel ik – middels mijn eigen methode – met kinderen, ouders en scholen. Nu – na bijna 20 jaar ervaring – is het tijd om die kennis samen te voegen tot dit boek. Het boek zorgt voor begrip waardoor het echt een stuk makkelijker wordt voor iedereen. De adviezen en de tips zijn meteen toepasbaar en laten vrijwel direct resultaat zien. Dit boek helpt hoogsensitieve kinderen (en alle betrokken volwassenen) om hun emoties beter te begrijpen en te uiten.

HOI!

Heb je dit boek al van binnen bekeken? Nee? Vraag dan hiernaast meteen gratis de sneak peak van het e-book aan! Doen hoor, dan kun je meteen gaan kijken.

En al die gekleurde dieren al gezien? Op iedere pagina vind je er wel eentje! Ook kun je lezen wat er in je hoofd gebeurt als je soms eens wat druk bent. Thuis, met spelen of misschien wel op school. Je leert in dit boek wat er dan aan de hand is.

Soms voel je jezelf misschien best wel boos of verdrietig. We noemen dit emotie. Het kan ook zijn dat je dingen niet zo goed durft. Daarom geef ik jou handige tips. Cool toch! Ik ken namelijk heel veel kinderen die weleens heel druk zijn. Ik help ze te begrijpen wat er dan eigenlijk gebeurt.

Dat is ook precies de bedoeling van dit boek: jou helpen. Maar het is ook heel verstandig om dit boek samen met je ouders, meester of juf te lezen. En misschien wel met je vriendjes of vriendinnetjes. Dan begrijpen ze jou beter en maak je samen nog méér plezier!