DE WEEK VAN HET HOOGSENSITIEVE KIND

22 t/m 29 september 2019 is weer voorbij! Het was weer een mooie week. 

HSP COACH FLOOR VAN LIER

Ik ben Floor. Trainer – Coach – Auteur en bovenal moeder van drie hoogsensitieve kinderen. Ik leer ouders, en in het bijzonder vaak moeders, om hoogsensitiviteit als voordeel in te zetten.  Want laten we heel eerlijk zeggen: het is toch vaak een uitdaging om al die ballen in de lucht te houden. Ik zorg ervoor dat je leert om echt rust te ervaren. Je krijgt minder schuldgevoelens en juist meer harmonie en balans voor jezelf en je kinderen.  Om het voorbeeld voor je kinderen te worden, is het nodig om te weten wat werkt. Je kinderen leren hierdoor om te gaan met alles wat ze zo intens horen, proeven, voelen, ruiken of zien. Resultaat: kinderen ontwikkelen zich beter en kunnen zich weer ontspannen.

Lees meer

LEG ME NOU EENS UIT…
HOE WERKT HET BIJ HOOGSENSITIEVE KINDEREN? 30DGN

MIJN ENERGIE IS OP…
IK WEET HET NIET MEER!
HOE KAN IK WEER EEN LEUKE MOEDER ZIJN?

INTENSE EMOTIES BOVEN WATER. 
WAT JE EMOTIES JE VERTELLEN

IK ZOU OOK MENSEN
WILLEN COACHEN OF TRAINEN. KAN IK HIER
MEER LEREN?

HEB IK EEN HOOGSENSITIEF KIND?

DOE DE HOOGSENSITIEF TEST!

Vraag jij jezelf af of jouw jouw kind hoogsensitief is? Doe de test om te ontdekken of je kind intens hoort, proeft, voelt, ruikt of ziet, oftewel overprikkeld op een bepaald zintuig.

Weten dat je hoogsensitief bent, is echt iets anders dan je leven er ook daadwerkelijk naar inrichten. Door de praktische, down-to-earth begeleiding van Floor maak ik keuzes die beter bij mij passen en dus fijnere situaties opleveren.

FLORINE GREGORY

HULP BIJ HOOGSENSITIVITEIT

HSP TRAININGEN

Vind je het lastig om jouw kind te ondersteunen in zijn of haar hoogsensitiviteit? Of merk je dat je zelf hoogsensitief bent en weet je niet wat je ermee aan moet? Ik kan mezelf voorstellen dat het fijn is om mij en mijn werkwijze te leren kennen. Om je die kans te geven, organiseer ik ieder jaar de week van het hoogsensitieve kind. Daarnaast vind je op mijn website één gratis training ter kennismaking. Een paar keer per jaar start ik met verschillende trainingen om je te begeleiden bij hoogsensitiviteit. Eén keer per jaar opent de HSP Ouderacademie haar deuren. Twee keer per jaar kun je instromen in het HS Supermom Traject. Welke training het beste bij je past, hangt ervan af of je de focus op je kind of jezelf wilt leggen. Het is mijn ervaring dat het altijd begint bij jou als ouder. Welk voorbeeld geef je? En ben je daar dan wel gelukkig mee? Tot slot kun je instromen in de Trainer en coach school HSP proof, HBO gecertificeerd. Hieronder zie je wanneer de nieuwe rondes starten.

BOEK INTENSE EMOTIES BOVEN WATER

BEGRIJP JE SOMS OOK NIETS VAN DE INTENSE REACTIE VAN JE KIND? DIT BOEK HELPT OM INZICHT TE KRIJGEN IN DE EMOTIES EN GEEFT DAARNAAST DIRECT HERKENNING! DIT ZORGT WEER VOOR MEER RUST.