DIT ZEGGEN MOEDERS OVER FLOOR

ERVARINGSVERHALEN

‘Ik snap de kindjes en mezelf beter’

‘Het is nu niet een en al rust bij ons in huis, maar als ik terug kijk naar een aantal maanden geleden voor het HS Super Mom traject is het een wereld van verschil.’

Nicole – HS SUPER MOM TRAJECT

‘Ik wilde niet meer op de automatische piloot staan’

‘Door aan mezelf te werken met het HS Super Mom traject, zie ik het resultaat ook bij de rest van het gezin gebeuren. Dat is iets magisch. Heel bijzonder.’

samantha – HS SUPER MOM TRAJECT

‘Door aan de slag te gaan met mijzelf kan ik mijn kinderen zoveel beter helpen’

‘In de HSP Jaar Ouderacademie zaten zoveel eye-openers. Ik dacht: ‘nu weet ik dit allemaal van mijn kinderen, maar hoe zit het bij mij?’ Het HS Super Mom traject voelde als een logische vervolgstap.

liedeke – HS SUPER MOM TRAJECT

‘ik kan nu echt dingen voor mezelf doen, maar ook dingen juist laten’

‘Wat je leest op papier en waarvan je denkt ‘dat kan ik wel’, is iets heel anders dan leren hoe je de stappen echt moet zetten. Dat heb ik in het HS Super Mom traject geleerd.’

daniëlle – HS SUPER MOM TRAJECT

‘HOE KAN IK MIJN DOCHTER BEGELEIDEN ALS IK HET VAN MEZELF NOG NIET WEET…’

‘Door het HS Super Mom traject heb ik ervaren dat ik er mag zijn, zoals ik ben en dat ik daar ook ruimte voor mag maken. Kiezen voor mezelf. Rust inbouwen. Voelen wat past bij mij? Wat heb ik nodig?’

maaike – HS SUPER MOM TRAJECT

Ik ervaar echt zoveel meer rust. Dat ik mijn kinderen begrijp, weet wat helpt, wat ik in kan zetten en wat ik ook zelf nodig heb. Dat is zo fijn. Ook mijn partner ziet dat ik dingen los kan laten. Hij is soms helemaal verbaasd en blij verrast.

VERA BARTELS

NICOLE KRIJTHE

‘IK KAN ER ZIJN VOOR MIJN KINDJES, ZOALS IK ER VOOR HEN WIL ZIJN EN DAT IS VOOR MIJZELF EN HEN EEN ENORM KADO.’

Dankzij mijn zoontje ben ik er achter gekomen dat ik (en hij en zijn zusje) hooggevoelig ben. Bijna 35 jaar was het één groot vraagteken ‘wat er met me aan de hand was’. Drie jaar geleden ben ik terecht gekomen bij een psycholoog. Na verschillende gesprekken was ik ‘good to go’, om na enkele maanden weer snel terug te keren. En zo bleef ik een tijdje doorkwakkelen.

LEES MEER
Via de Week van het Hoogsensitieve Kind ben ik in de HSP Ouderacademie terecht gekomen om zo door te rollen in het Super Mom traject en EINDELIJK gebeurde er iets. Na jarenlang kletsen met een psycholoog, ging ik over op de actiestand. Na theorieën, inzichten, huilbuien, coachsessies, enorme weerstand, webinars, etc, durf ik na ruim een half jaar te zeggen dat ik trots ben op mezelf. Ik weet nu hoe ik in elkaar steek, wat ik fijn vind om te doen, wat ik echt uit de weg moet gaan en wat ik moet doen ‘als het foute boel is’. Het was hard werken, maar alle inspanningen waren het waard. Ik ben trots dat ik dit aan mezelf gegeven heb en ik vind het super tof dat ik mijn 2 kindjes een rustige, liefdevolle en begripvolle moeder heb gegeven. Natuurlijk word ik nog wel eens boos en pakt het even anders uit dan gedacht, maar ik ben ook maar een mens. Niet perfect, maar heel mooi en goed zoals ik ben. Ik kan er zijn voor mijn kindjes zoals ik er voor hen wil zijn en dat is voor mijzelf en hen een enorm kado. Mede mogelijk gemaakt door Floor!

RACHEL

‘WAT IK VAN FLOOR LEERDE? ZET JEZELF OP 1!!!’

Zo’n drie jaar geleden ben ik er zelf achter gekomen dat ik hsp ben. Er vielen toen enorm veel kwartjes en ik ben heel veel kennis gaan verzamelen. Het probleem was dat ik het niet kon toepassen. Op facebook kwam ik Floor tegen. Ik wist meteen dat ik bij haar een traject wilde doen. Ik geloof in investeren in jezelf.
Ik deed altijd alles voor anderen. Cijferde mezelf weg. Dit deed mijn moeder, ik en bij mijn dochters zag ik het ook. Ik ben zo blij dat ik dit dankzij Floor doorbroken heb! Ik mag doen wat ík leuk vind en wil. Ik was altijd aan het hollen voor iedereen en niet voor mezelf.

LEES MEER
Sinds de ouderacademie kies ik voor mezelf. Ik zet mezelf op 1. En het leuke is dat mijn puberdochters dat nu ook doen. We hebben alle 3 geleerd hoe belangrijk het is om naar ons lijf te luisteren. Onze rust te pakken. Ziek te mogen zijn. De natuur in te gaan. Onze accu weer op mogen laden.
En nee zeggen, tegen een feestje, beide weekend dagen werken, etc. We voelen wat we nodig hebben én kunnen daarnaar handelen. De meiden zoeken naar hun eigen identiteit. Ik kan ze nu uitleggen waarom bepaalde opmerkingen binnenkomen. We doen de oefeningen samen. De meiden leren voor zichtzelf zorgen omdat ík dat ook doe en ik ze er nu bij kan helpen.
Ik werk als gastouder en veel van de kinderen die bij mij komen zijn sensitief. Ik weet zo goed hoe ik hen kan helpen. Ze vinden het zo fijn bij mij. Door het traject bij Floor kan ik ook richting de ouders beter uitleggen hoe en wat. En zo heb ik en de mensen om mij heen heel veel profijt van de ouderacademie.

ANNETTE DE GRAAF

‘HERKENNEN IS MIJN GROOTSTE WINST’

Herkennen is mijn grootste winst. Ik beveel iedereen dit traject aan. Wel of geen HSP. Bewustzijn en begrip kweken voor elkaar, dat is zo belangrijk. De ander echt mogen zien. Daar gaat dit over. Ik raad iedereen de Ouderacademie aan.
Dit traject heeft mij een aantal dingen geleerd. Allereerst sta ik steviger. Herken mijn eigen overprikkeling beter en eerder. Hierdoor ben ik overprikkeling van mezelf en de kinderen voor. Dat is een hele grote winst.

LEES MEER
Daarnaast heeft het me geholpen om proactief te zijn. Aandacht te vragen voor wat mijn kind nodig heeft. Heel veel praktische zaken heb ik kunnen doorvertalen naar school. Ik heb afspraken kunnen maken waardoor ik mijn kind kan helpen niet te overprikkelen en te ontprikkelen. Zo fijn!

Weten dat je hoogsensitief bent, is echt iets anders dan je leven er ook daadwerkelijk naar inrichten. Door de praktische, down-to-earth begeleiding van Floor maak ik keuzes die beter bij mij passen en dus fijnere situaties opleveren.

FLORINE GREGORY

MEER COMPLIMENTEN VOOR FLOOR

Floor is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Oordeelt niet en laat je in je waarde.

Floor is helder en voelt zó goed aan wat ouders en kinderen nodig hebben. Ze heeft veel kennis, voelt en zweeft niet 😉

Floor is de reddingsboei geweest op het moment dat wij als gezin dreigden te verdrinken. Haar duidelijkheid, de informatie en kennis.. Het zorgde voor inzicht en herkenning. Eindelijk weten we hoe we onze zoon kunnen gaan ondersteunen. En nee dat gaat niet vanaf dag één perfect maar feit dat ze op al onze vragen antwoord wilde en kon geven is ons zoveel waard!

Floor is vriendelijk, enthousiast, duidelijk, vol passie, heeft veel kennis, positief, bemoedigend, behulpzaam. Floor legt verbinding, laat je groeien en ontwikkelen. Ze weet je te raken, geeft je inzicht, kan de vinger op de juiste plek te leggen.

100000% betrokkenheid, passie & kennis

Floor weet echt zoveel!!! Ik heb toch wel heel veel gelezen en gehoord over HSP maar Floor schrijft en leert je dingen die ik bij niemand zo herkenbaar en helder verwoord terug hoor. Heel praktisch en toepasbaar. Echt een HSP expert.

Floor geeft ons op een geweldige manier inzicht. No nonsens en lekker met 2 benen op de grond. Top vrouw! Het grootste compliment is dat onze dochter haar tekende en zei: ‘mam, kijk, ik heb Floor getekend, omdat ze ons zo goed helpt’

Dankzij Floor hebben wij de juiste balans in ons gezin gevonden.

Door Floor heb ik meer inzicht in het gedrag van mijn zoon, zeer waardevol

Floor is oprecht, doortastend, eerlijk, straight to the point, lief, zorgzaam, streng waar nodig, alle ingrediënten die een echte coach in zich moet hebben!

Ik ben nog niet eerder iemand tegengekomen die zo veel kennis heeft over hsp en het fantastisch in de praktijk weet over te brengen. Eindelijk herkenning en begrip in de opvoeding van mijn hsp kind (en daarbij neemt ze mij als moeder helemaal mee in haar traject). Mijn leven is er zo veel fijner en mooier door geworden! En dat van mijn kind dus ook!

Floor zet aan tot actie en dat is precies wat Hsp’ers nodig hebben. We weten precies hoe het werkt, maar het echt gaan doen is erg lastig. En Floor helpt, Floor helpt echt!