jouw vakantie paklijst

HET HSP ZOMERPAKKET

3 online masterclasses staan voor jou klaar voor in totaal maar 14.95 euro. Omdat we allemaal echt een andere invulling hebben van onze zomer en ook veel mensen het financieel pittig hebben, No brainer toch?!

Bijna zomer vakantie maar ja het is allemaal al zo anders en nu al helemaal, zijn we ruim 10 weken thuis geweest, het was weer even wennen om naar school te gaan en dan zijn we straks weer 6 weken thuis. Want de vakantie staat al weer bijna voor de deur. 

De weken voor de zomervakantie zorgen vaak al voor veel onrust, juffen dagen, corona afspraken, meer buiten spelen, toetsen, afscheid van de klas en de leerkracht om maar even wat te noemen….  Deze eerste masterclass helpt je met tips en praktische handvaten deze tijd toch relaxt door te komen. door inzicht kun je vaak al anders reageren. 

En dan heb je de vakantie zelf, die er toch echt anders uitziet dit jaar dan anders, dat vraagt wat van jou als ouder. Gaan jullie weg of blijf je thuis? Met deze tips en tools is het gewoon fijn ook in en om het huis.  En niet geheel onbelangrijk ervaar jij zelf ook echt vakantie! 

En uiteraard na 6 weken weer de overgang naar school, hoe doe je dat een beetje soepel. Na deze hele gekke periode inclusief vakantie die wellicht toch even wat anders uitgepakt heeft door alle maatregelen. Nu weer rustig de overgang naar school maken. Met deze masterclass  gaat het een stuk beter.

Voor hoogsensitieve kids werkt het net ff wat anders. De voorbereiding voor het nieuwe schooljaar start al voor de vakantie… Tenminste als jij je vakantie een beetje relaxt wil starten en door wil komen en ook de overgang weer naar school, nieuwe klas, andere leerkracht, een beetje rustig en ontspannen wil maken.

Dit zomer pakket staat bol van de tips do’s en dont’s praktische handvaten en mooie print-outs. 

Het zijn drie masterclasses bordenvol tips inzichten en inspiratie. Door inzicht en begrip kun je andere keuzes maken EN anders reageren. Op naar een mentaal relaxte zomer vakantie

Het zomer pakket is onderdeel van het maand abonnement de masterclass rust in de tent, maar is nu een eenmalige aanschaf. Je zit nergens aan vast; je kiest nu voor deze ondersteuning en ervaar zelf wat het voor jou en je gezin oplevert.