BONUSSEN BIJ HET BOEK: INTENSE EMOTIES BOVEN WATER

Welkom op de bonus pagina van het boek intense emoties boven water

Dank je wel dat je mijn boek intense emoties boven water hebt aangeschaft!  Daar ben ik heel blij mee want samen krijgen we steeds meer begrip en inzicht in de emoties en dat is voor HSP’ers super belangrijk. Daarom heb ik deze fijne extra’s bij elkaar op deze pagina gezet. Je vind hier een masterclass over de sinterklaas tijd maar ook het luisterboek waar je normaal 21 euro voor betaald, de emotie klok en wat fijne visualisaties.    

Doe er je voordeel mee! Laat me even weten wat het voor je gedaan heeft, dat waardeer ik enorm! Voor nu heel veel kijk en luister plezier!  

 

Lieve groet

Floor van Lier

Luisterboek

Animatie: Uitleg over hoogsensitiviteit

EMOTIEKLOK

ANGST VISUALISATIE

Angst voorstellen als een draak

BONUS: SINTERKLAAS