BONUSSEN BIJ HET BOEK: INTENSE EMOTIES BOVEN WATER

Welkom op de bonus pagina van het boek intense emoties boven water

Dank je wel dat je mijn boek intense emoties boven water hebt aangeschaft!  Daar ben ik heel blij mee want samen krijgen we steeds meer begrip en inzicht in de intense emoties en dat is voor HSP’ers super belangrijk. Daarom heb ik deze fijne extra’s bij elkaar op deze pagina gezet. Je vind ook de emotie klok waar je kind enorm veel aan kan hebben, en jij misschien ook wel. Daarnaast vind je hier ook het luisterboek, gratis twv 21 euro.

 

 

Laat me even weten wat het voor je gedaan heeft, deel het op social of mail me een foto van jou of je kind en mijn boek. Dat waardeer ik enorm! Voor nu heel veel kijk en luister plezier!  

 

Lieve groet

Floor van Lier

 

Luisterboek

Animatie: Uitleg over hoogsensitiviteit

EMOTIEKLOK