BOEK: INTENSE EMOTIES BOVEN WATER

WAT JE EMOTIES JE VERTELLEN

Onmisbaar voor ieder HSP gezin waarin intense emoties aanwezig zijn.

Geeft kind én ouders inzicht, herkenning en woorden aan die intense emoties die er zijn. 

Een feest aan mooie tekeningen, kleuren, informatie en handige tips

Hardcover liggend a4 formaat, stevig papier, ouder en  kind proof prentenboek

De 110 kleurige pagina’s van het boek schreef en illustreerde Floor allemaal zelf, uniek gecombineerd in dit waardevolle boek.

€ 21.90 excl. verzendkosten

Ben jij ook wel eens enorm boos, verdrietig of bang? Terwijl je eigenlijk niet weet hoe dat komt? Maar kun je ook heel blij zijn, of nieuwsgierig of dankbaar? Dan ben je waarschijnlijk hoogsensitief.

Dat wil zeggen dat je hoofd net even anders werkt dan bij andere kinderen. Soms is dat heel onhandig maar het kan je ook enorm helpen.

Mijn boek intense emoties wil jou helpen om jezelf en je emoties beter te begrijpen en jou zelf leren kiezen hoe jij je wil voelen. Iedere emotie heeft zijn eigen dier en kleur zodat jij makkelijker kunt vertellen hoe jij je voelt. 

Ik help HSP inzicht te krijgen en te begrijpen wat er gebeurt. Dat is ook precies de bedoeling van dit boek: Jou helpen inzicht en begrip te krijgen over en voor je intense emoties. 

 

LIEVER LUISTEREN?

Houden jij of je kind meer van luisteren, of heb je niet altijd zin om je kind voor te lezen? Bestel dan nu ook het audioboek van ‘Intense emoties boven water’, als mooie aanvulling op het fysieke boek.

NIEUWSGIERIG NAAR HET INKIJKEXEMPLAAR?

Heb je dit boek al van binnen bekeken? Nee? Vraag dan hier gratis inkijk exemplaar aan. Doen hoor, dan kun je meteen gaan kijken.

Heel veel lees en kijk plezier. 

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER HET BOEK

Dit mooie boek is een kunstwerk op zich, waar wij hier thuis heel blij van worden! Heel handig om in het dagelijks leven te gebruiken als hulpmiddel om je kinderen wegwijs te maken in hun emoties. In een woord top!

Nannie Baltussen, moeder van Indi (bijna 9) en Storm (net 7 jaar)

Mooi boek met prachtige tekeningen. De uitleg van de verschillende emoties is heel helder. Ook al is je kind nog te jong om het boek zelf te lezen is het voor ouders ideaal om de uitleg te kunnen gebruiken. Ik vind vooral dat alles, zowel het stuk voor de kinderen als voor de ouders, heel fijn in ‘jip en Janneke taal’ wordt uitgelegd.

 

Anniek de Boer, Zoontje van 2 en dochter van 5

Gezocht naar een boek voor kinderen over emoties die verder gaat dan de vier basis emoties die geleerd worden op school, die verder gaat dan alleen aan het gezicht herkennen van de emoties. En nu gevonden in het boek van Floor. En dan ook nog eens gericht op hoogsensitieve kinderen. Mijn oudste dochter werd meteen gegrepen door de kleuren en plaatjes en wilde graag horen welke emotie erbij hoorde.

Tamara, 2 dochters, bijna 2 en vier jaar

Heel sprekend boek, zowel door de dieren die voor een emotie gekozen zijn, de tekeningen, de kleuren en de heldere uitleg van hoogsensitiviteit en alle verschillende emoties. Ik ben erg enthousiast en kan niet wachten om dit met mijn kinderen te lezen. Weer een stapje verder in de ontdekkingstocht van onze hoogsensitiviteit en hoe hiermee om te gaan.

Mirjam Groen in ’t Wout, Zoon van 11, dochter van 9

Een SUPER waardevol boek, met een schatkist aan informatie voor zowel kinderen als volwassen (misschien juist wel voor volwassenen 😉 ). Floor legt met haar beeldende manier van schrijven en prachtige tekeningen uit hoe we emoties kunnen herkennen en waarom ze er zijn, wat de functie is. Dat het dus eigenlijk helemaal niet vervelend of verkeerd is dat we soms intens positieve en negatieve sensaties voelen en het juist goed is om ze te voelen want het helpt je juist. Een boek om er steeds bij te pakken als je even wil weten hoe het zit wat je voelt. 

Florine Gregory. Trainer en Coach

BOEK: je gids op vakantie met hooggevoelige kids

80 PRAKTISCHE TIPS

Onmisbaar voor ieder gezin met hooggevoelige kids dat relaxter de vakantie in willen gaan

96 paginas, met 80 praktische en waardevolle tips

Softcover, handig pocketformaat

€ 9,95 excl. € 1,99 verzendkosten

In dit boekje lees je 80 tips die je in (de aanloop naar) elke vakantie helpen, zeker de zomervakantie. Tips voor voor de start van de vakantie, voor in de vakantie en net na de vakantie. Op al deze schakelmomenten kun je met dit boekje je hoogsensitieve kids helpen. Het geeft je handvatten over wat je kunt doen als ouder/opvoeder om je kind wat relaxter de vakantie in te laten gaan. Maar ook om in de vakantie meteen te kunnen genieten van de we-moeten-even-helemaal-niks-tijd. Als je dit boekje gelezen hebt ontstaat er meer begrip voor je kind en kun je ook actief dingen anders gaan doen. Daardoor ontstaat er echt meer rust.  

OVER DE AUTEUR 

Ik ben Floor van Lier, trainer – coach – auteur en vooral moeder van drie hoogsensitieve kinderen. Mijn kennis deel ik – middels mijn eigen methode – met kinderen, ouders en professionals. Nu – na 25 jaar ervaring – is het tijd om die kennis samen te voegen tot dit boek. Het boek zorgt voor inzicht en begrip waardoor het echt een stuk makkelijker wordt voor iedereen. De adviezen en de tips zijn meteen toepasbaar en laten vrijwel direct resultaat zien. Dit boek helpt hoogsensitieve kinderen (en alle betrokken volwassenen) om hun emoties beter te begrijpen en te reguleren.