Creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen

Iedere 3 dagEN EEN MAIL MET INFORMATIE, INSPIRATIE OM AAN DE SLAG TE GAAN IN JE GEZIN echt aan de slag, meer inzicht waardoor je anders gaat reageren. Rust door meer begrip waar dingen vandaan komen. 

Wat leven we in een rare en onrustige tijd. Het is altijd al veel om te verwerken als HSP’er maar nu is het helemaal veel. De  onrust zorgt voor structureel meer overprikkeling wat weer kan leiden tot veel heftige emoties. 

Debby volgde de training creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen, na 25 dagen schreef ze me dit: 

“Even weer een keer reageren op je mails. Ik stuur misschien niet vaak iets terug, maar ben wel echt bezig met je tips. Merk ook wel dat het helpt om er steeds even weer een reminder voor te krijgen om er mee bezig te blijven. Fijn zo’n stok achter de deur. 
Natuurlijk zijn er nog steeds wel momenten dat we botsen of elkaar in de weg kunnen zitten, maar wel al minder dan voorheen. Bewustwording en herkenning van signalen helpt hier goed bij. Tegenwoordig benoem ik ook meer van mijn eigen emoties en hoe en waar ik dat dan voel. En wat ik WEL zou willen. Grappig wat je dan voor reacties terug krijgt, en hoe goed ze zelf dan ook al woorden kunnen geven aan waar ze zelf dingen ervaren als ze zelf overprikkeld zijn. Werkt inderdaad echt stuk beter dan boos reageren omdat ze zo druk zijn. Dat is echt alleen olie op het vuur. 
Heb goed kunnen oefenen met bespreken van emoties n.a.v. recent overlijden van mijn oma. Fijn dat ik nu meer het gevoel heb dat het oke is om ook aan m’n kinderen te laten merken dat ik me soms ook rot of verdrietig voel. Voorheen probeerde ik dat beetje weg te stoppen om ze er niet mee te belasten, maar nu merk ik dat het toch echt beter werkt dat ook met die guppies te bespreken en het er te laten zijn. Met als gevolg minder spanningen, minder negatief gedrag (“porren”) van de kinderen en minder gemopper van mijn kant. Achteraf blijkt de strategie van proberen ze niet te belasten toch meer belastend te zijn dan de boel open gooien… Bedankt voor dit inzicht!

 Ik heb een 90-daagse e-mail training om  jou direct te helpen en minder druk te ervaren. Je leert hoe het werkt bij jouw hoogsensitieve kinderen (en jezelf!), waardoor je dingen anders gaat bekijken en anders gaat doen. 

 Niet gewoon een keertje, IEDERE 3 DAGEN. Echt een stok achter de deur, echte verandering heeft tijd nodig, dat is nu eenmaal zo. Daar is deze 90 daagse training ook op gericht. Iedere mail aan de slag met een van de vele uitdagingen die ook jij tegenkomt binnen je HSP gezin. Dat maakt het verschil voor jouw gezin. Meteen nu starten en dan drie volle maanden ondersteuning, hoe fijn is dat?! Helemaal nu.  Gun jij jezelf en je gezin deze fijne ondersteuning?

Start vandaag!

ONTVANG DIRECT DE EERSTE E-MAIL

Schrijf je nu in en start vandaag al met jouw Creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen Of morgen. Of over een week. Je kiest zelf wanneer jouw 90 dagen starten.

90 dagen lang iedere 3 dagen een e-mail met informatie, inzicht en inspiratie over hoogsensitieve kinderen, echt een stok achter de deur!

Iedere 3 dagen aan de slag met een onderwerp wat binnen je HSP gezin een uitdaging kan zijn. Zoals emoties, overprikkeling, maar ook afspraken maken, slapen, faalangst, school. 

Zintuigen test als extra aanvulling op deze waardevolle training

Bonus: 9 opgenomen coach sessies. (max 15 min) Waarin je vragen kunt stellen via de chat, je krijgt op maat antwoord via de mail, zodat je meteen gericht aan de slag kunt. Met jezelf en met je hoogsensitieve gezin.  

Bonus: Het Creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen e-book

Ik doe mee voor 247,- euro

MEEST GESTELDE VRAGEN

WIL JE DIT NOG WETEN?

Wanneer start de 90-daagse?

Je kunt meteen starten. Als je je vandaag inschrijft, krijg je meteen een e-mail met de voorbereiding. Daarna mag je elke 3 dagen in de ochtend naar mijn e-mail uitkijken, 90 dagen lang :). Yes, je kiest dus zelf wanneer je start.

Wat voor opdrachten krijg ik?

Heel veel verschillende, allemaal gericht op je hoogsensitieve kind en soms op jezelf. Er zitten dagen bij waarin je een filmpje krijgt of een visualisatie voor  je kind of voor jezelf

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Zoals gezegd is het niet de bedoeling dat het je extra tijd gaat kosten, maar in het begin ben je er wel ongeveer 5 tot 10 minuten mee kwijt. Wat je leert, ga je vervolgens natuurlijk toepassen. Dat doe je gewoon wanneer je met je kinderen bent, tijdens de dagelijkse dingen, dus dat kost geen tijd.

Mag ik mijn eigen vragen altijd stellen?

Ja zeker mag dat, we beantwoorden je mail altijd en zo krijg je een gericht antwoord op jouw vraag. 

Kan ik deelnemen op mijn smartphone of tablet?

Ja het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt als je je e-mail maar kunt lezen. Je mag de e-mail ook uitprinten 😉 En je krijgt aan het einde ook een e-book van alle mailtjes.

Mijn vraag staat hier niet bij…

Geen probleem. Stuur mij even een mailtje.