Creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen

Iedere 3 dagEN EEN MAIL MET INFORMATIE, INSPIRATIE OM AAN DE SLAG TE GAAN IN JE GEZIN

Wat leven we in een rare en onrustige tijd. Die onrust zorgt voor structureel meer overprikkeling wat weer kan leiden tot veel heftige emoties. Nu moeten velen van ons thuis blijven, of extreem veel werk verzetten.  Dit heeft een grote impact op álle hoogsensitieve mensen. Werken, ouder zijn en ook nog helpen met schoolwerk….  

 “Wat andere ouders zeggen: “Floor is de reddingsboei geweest op het moment dat wij als gezin dreigden te verdrinken. Haar duidelijkheid, de informatie en kennis.. Het zorgde voor inzicht en herkenning. Eindelijk weten we hoe we onze zoon kunnen gaan ondersteunen. En nee dat gaat niet vanaf dag één perfect maar feit dat ze op al onze vragen antwoord wilde en kon geven is ons zoveel waard!

Floor is helder en voelt zó goed aan wat ouders en kinderen nodig hebben. Ze heeft veel kennis, voelt en zweeft niet 😉 

Ik heb een 90-daags e-mail programma om jou direct te helpen en minder druk te ervaren. Je leert hoe het werkt bij jouw hoogsensitieve kinderen (en jezelf!), waardoor je dingen anders gaat bekijken en anders gaat doen.

Niet gewoon een keertje, IEDERE 3 DAGEN. Een idee, tip of opdracht geeft je ruimte en mogelijkheden, waardoor jij relaxter kunt reageren. Dat maakt het verschil voor jouw gezin. Meteen nu starten en tot en met juni ondersteuning, hoe fijn is dat?! Helemaal nu.  

Start vandaag!

ONTVANG DIRECT DE EERSTE E-MAIL

Schrijf je nu in en start vandaag al met jouw Creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen Of morgen. Of over een week. Je kiest zelf wanneer jouw 90 dagen starten.

90 dagen lang iedere 3 dagen een e-mail met informatie, inzicht en inspiratie over hoogsensitieve kinderen, da’s van nu t/m juni. 

5 opgenomen coach sessies. (max 15 min) Waarin je vragen kunt stellen via de chat, je krijgt op maat antwoord via de mail, zodat je meteen gericht aan de slag kunt. Met jezelf en met je hoogsensitieve gezin.  

Bonus: mijn nieuwe boek intense emoties boven water. Heel fijn en praktisch om in huis te hebben, heb je hem al? Stuur hem naar de leerkracht van je kind 😉

Daarnaast krijg je ook de unieke emotieklok poster. Super fijn en praktisch voor je kinderen maar zeker ook voor jezelf.  

Zintuigen test als extra aanvulling op deze waardevolle training

Bonus: Het Creëer rust in je HSP gezin in 90 dagen e-book

Bonus: 3 online coach sessies waar je live je vraag kunt stellen

Bonus: een extra Corona video helemaal gericht op deze unieke en rare tijd

Bonus: De gids  op vakantie met hooggevoelige kids 80 tips

Ik doe mee voor 247,- euro

MEEST GESTELDE VRAGEN

WIL JE DIT NOG WETEN?

Wanneer start de 90-daagse?

Je kunt meteen starten. Als je je vandaag inschrijft, krijg je meteen een e-mail met de voorbereiding. Daarna mag je elke 3 dagen in de ochtend naar mijn e-mail uitkijken, 90 dagen lang :). Yes, je kiest dus zelf wanneer je start.

Wat voor opdrachten krijg ik?

Heel veel verschillende, allemaal gericht op je hoogsensitieve kind en soms op jezelf.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Zoals gezegd is het niet de bedoeling dat het je extra tijd gaat kosten, maar in het begin ben je er wel ongeveer 5 tot 10 minuten mee kwijt. Wat je leert, ga je vervolgens natuurlijk toepassen. Dat doe je gewoon wanneer je met je kinderen bent, tijdens de dagelijkse dingen, dus dat kost geen tijd.

Mag ik mijn eigen vragen altijd stellen?

Ja zeker mag dat, we beantwoorden je mail altijd en zo krijg je een gericht antwoord op jouw vraag. 

Kan ik deelnemen op mijn smartphone of tablet?

Ja het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt als je je e-mail maar kunt lezen. Je mag de e-mail ook uitprinten 😉 En je krijgt aan het einde ook een e-book van alle mailtjes.

Mijn vraag staat hier niet bij…

Geen probleem. Stuur mij even een mailtje.