30 dagen: hoe werkt het bij hoogsensitieve kinderen?

Iedere dag weten wat je kunt doen met je hoogsensitieve kinderen

Het tempo is de afgelopen 40 jaar enorm omhoog gegaan. Dit heeft een grote impact op álle hoogsensitieve mensen. Voelen dat je overal bij moet zijn, zoveel moet doen, gaat ten koste van jou en je gezin. Want zeg eens eerlijk: van die drukte worden jullie er niet gezelliger op, of wel? Als je iedere dag moe bent, het gedrag van je kinderen écht even niet aankan en zo verlangt naar gewoon even niks… Dan heb ik voor jou goed nieuws!

Ik heb een 30-daagse e-mail training om jou direct te helpen en minder druk te ervaren. Je leert hoe het werkt bij jouw hoogsensitieve kinderen (en jezelf!), waardoor je dingen anders gaat bekijken en anders gaat doen. Niet gewoon een keertje, maar iedere dag. Een idee, tip of opdracht geeft je ruimte en mogelijkheden, waardoor jij relaxter kunt reageren. Dat maakt het verschil voor jouw gezin. Mocht je nu denken: ‘super, maar daar heb ik écht geen tijd voor’. Dan kan ik je vertellen dat dit het beste excuus is om wél mee te gaan doen. Omdat ik je leer hoe je meer tijd overhoudt. Écht.

IK BEN FLOOR VAN LIER

TRAINER, COACH EN MOEDER

Als moeder van 3 hoogsensitieve kinderen weet ik: hoogsensitieve kinderen hebben is heerlijk, mooi en leerzaam, maar ook pittig. Bij tijd en wijle dodelijk vermoeiend. Vooral wanneer er in je omgeving weinig begrip is.

Als dit programma er 10 jaar geleden was geweest, had ik zelf niet zo hoeven ploeteren. Een no brainer. Ik had het meteen gedaan. Vanuit dat perspectief maak ik nu al mijn trainingen. Wat helpt nu meteen voor jou?

Mijn belofte aan jou is dat ik het beste van wat ik leef en leer met jou deel op een eerlijke en open manier. Ik ben goed in uitleggen, kleine stappen maken en jou motiveren om het echt te gaan doen. Sinds de zomer van 2016 mocht ik al meer dan 6.000 ouders begeleiden. Ik ben in 2017 EN 2018 HSP professional van het jaar geworden.

wat houdt de 30-daagse in?

hoe gaat het in zijn werk?

Meer begrip en daardoor in jezelf en in de opvoeding van je hoogsensitieve kinderen

Je krijgt van mij 30 dagen bij het krieken van de dag een e-mail met informatie, een idee, tip of opdracht. Op welk zintuig overprikkelt mijn kind? Help, mijn kind komt altijd boos uit school! Ik ben zo moe aan het einde van de dag! Het komt allemaal aan bod. De e-mails zijn praktisch, meteen toepasbaar en makkelijk om te lezen. Sommige deelnemers raken zo gewend aan elke ochtend een bericht van mij dat ze er vanaf de avond ervoor al naar uitkijken.

Aanvulling:

Doe de zintuigen test door deze test in te vullen krijg je nog meer en sneller inzicht op welke zintuigen je kinderen overprikkelen en krijg je een handig overzicht van de signalen van overprikkeling. Super handig!

vragen stellen via de mail.

Je mag je gezin specifieke vragen gewoon stellen per mail, dan kijken we met je mee wat handig is voor jou en je gezin om te doen!

Iets gemist? Het e-book weet alles

Een dagje geskipt of iets niet helemaal kunnen opvolgen? Geen probleem. Als deelnemer van de 30-daagse krijg je na de 30 dagen het 30 dagen: hoe werkt het bij hoogsensitieve kinderen? e-book met alle e-mails en opdrachten mooi verzameld. Zo hoef je niet meer door je mailbox te gaan zoeken wanneer je nog eens iets wilt nalezen..

Start vandaag!

ONTVANG DIRECT DE EERSTE E-MAIL

Schrijf je nu in en start vandaag al met jouw 30 dagen: hoe werkt het bij hoogsensitieve kinderen? Of morgen. Of over een week. Je kiest zelf wanneer jouw 30 dagen starten.

30 dagen lang iedere dag een e-mail met informatie, inzicht en inspiratie over hoogsensitieve kinderen

30 tips, ideeën of opdrachten

Bonus: mijn nieuwe boek intense emoties boven water. Heel fijn en praktisch om in huis te hebben, heb je hem al? geef hem aan de leerkracht van je kind 😉 Daarnaast krijg je ook de unieke emoties poster. Super fijn en praktisch voor je kinderen. 

Zintuigen test als extra aanvulling op deze waardevolle training

Bonus: Het 30 dagen: hoe werkt het bij hoogsensitieve kinderen? e-book

MEEST GESTELDE VRAGEN

WIL JE DIT NOG WETEN?

Wanneer start de 30-daagse?

Je kunt meteen starten. Als je je vandaag inschrijft, krijg je meteen een e-mail met de voorbereiding. Daarna mag je elke ochtend naar mijn e-mail uitkijken, 30 dagen lang :). Yes, je kiest dus zelf wanneer je start.

Wat voor opdrachten krijg ik?

Heel veel verschillende, allemaal gericht op je hoogsensitieve kind en soms op jezelf.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Zoals gezegd is het niet de bedoeling dat het je extra tijd gaat kosten, maar in het begin ben je er wel ongeveer 5 tot 10 minuten mee kwijt. Wat je leert, ga je vervolgens natuurlijk toepassen. Dat doe je gewoon wanneer je met je kinderen bent, tijdens de dagelijkse dingen, dus dat kost geen tijd.

Mag ik mijn eigen vragen altijd stellen?

Ja zeker mag dat, we beantwoorden je mail altijd en zo krijg je een gericht antwoord op jouw vraag. 

Kan ik deelnemen op mijn smartphone of tablet?

Ja het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt als je je e-mail maar kunt lezen. Je mag de e-mail ook uitprinten 😉 En je krijgt aan het einde ook een e-book van alle mailtjes.

Mijn vraag staat hier niet bij…

Geen probleem. Stuur mij even een mailtje.